Kirúgták, másnap 380 milliót nyert a lottón

2020-08-26
Egy házaspár 1 millió angol fontot nyert a lottón, egy nappal azt követően, hogy a férjet kirúgták az állásából.

 

Az oxfordshire-i David és Shelley Adams elmesélte, hogy „rengeteg nehézséget” követően egy online lottózóban megvásárolt Lotto szelvénynek köszönhetően végre fordult a szerencséjük.

 

A 61 éves David Adams pont egy nappal a szombati lottósorsolás előtt veszítette el famegmunkáló állását. „Sokan azt gondolják, hogy a munkahely elvesztése volt számomra a legrosszabb hír, de valójában ez csak az utolsó volt az általunk átélt nehézségek hosszú sorában. Tavaly Shelley-t SM-mel diagnosztizálták, fel kellett adnia az annyira szeretett gondozói munkáját, mely persze pénzügyeinkre is komoly hatással volt, ami csak még jobban tetézte a betegsége miatti szorongását.”

 

Idén áprilisban Mr Adams sógornője szívrohamot kapott és meghalt, a következő hónapban pedig testvére halt meg a koronavírus miatt.

 

“Tényleg nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de összetartunk és megpróbálunk mosolyogni, bármit is dob elénk az élet.” – nyilatkozta a férfi. „A legvadabb álmainkban sem gondoltuk, hogy a következő az lesz, hogy nyerünk 1 millió fontot.”

 

 

Azt tervezik, hogy a nyereményből először is venni fognak régi Ford Mondeo-juk helyett egy Nissan Qashqai-t, aztán, ha lehet, utazni fognak. „Vannak barátaink és családtagjaink Kanadában, akiket, azt gondoltuk, mindig csak online fogunk látni, és soha nem fogunk velük személyesen találkozni.” – mesélte. „Soha nem ültem még repülőgépen, és soha nem hagytam még el az országot. Őrület belegondolni, hogy első alkalommal egyből első osztályon fogok utazni!”

 

Ez az 1 millió font (380 millió forint) szinte eltörpül amellett az összeg mellett, amit az nyerhet meg, aki pénteken megkaparintja a világ jelenlegi legnagyobb lottófőnyereményét, melyet ráadásul pont egy európai lottó, az EuroMillions kínál. A pénteki, 140 millió eurós, tehát több mint 49 milliárd forintos főnyeremény ötször nagyobb, mint amit Magyarországon eddig valaha is megnyertek, és úgy 13-14 ezer év alatt lehetne megkeresni egy nettó 300 ezres átlagfizetéssel.

Az EuroMillions nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is megvásárolható EuroJackpottal – az előbbire csak online lottózókban, vagy a szomszédos Ausztriában lehet megvásárolni a szelvényeket, mert a magyar lottótársaság nem tagja az EuroMillions-t szervező országok körének.

EuroMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

Fogadás a nyerőszámokra a Lottoland oldalán

 

  

Címkék: lottó, lottónyertes,