Kipróbált egy új sorsjegyet, 650 millió lett a jutalma

2022-04-27
Nem mindig kell ragaszkodni a megszokott dolgokhoz

 

„Általában az „Ultimate Millions” vagy a „$60,000,000 Cash Blowout” elnevezésű sorsjegyekkel játszom. Mikor megálltam egy benzinkúton, kértem két szelvényt, de már egyik fajtából sem volt, így elhatároztam, hogy kipróbálom az új „Lucky X100” játékot. 

 

Amint beszálltam az autóba, lekapartam a szelvényt, és mikor láttam, hogy megnyertem a 2 millió dolláros díjat, teljesen elhűltem! Azonnal felhívtam a feleségem, és mondtam neki, hogy úton vagyok hazafelé egy fantasztikus hírrel.” - mesélte a 60 éves michigani férfi..

 

A játékos már fel is vette a nyereményét a lottótársaság központjában. Úgy döntött, hogy nem 30 éves életjáradékként, hanem egy összegben kéri a nyereményt, így körülbelül 1,3 millió dollárt fog kapni. Azt tervezi, hogy a pénzből vesz egy új autót, a nagy részét befekteti és ad belőle a családjának is. „Korábban nyertem már kisebb összegeket, néhány száz dollárt, de mindig hittem benne, hogy egyszer fogok valami nagyot is nyerni. El sem tudom hinni, hogy végül megtörtént.” – mesélte a férfi.

 

A 2021 decemberében piacra dobott Lucky X100 sorsjegy egyébként 20 dollárba kerül, 20 és 2 millió dollár közti nyereményeket rejt.

Online sorsjegyek a Lottoland kínálatában

 

 

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,