Kincseskamra - új sorsjegyet bocsátott ki a Szerencsejáték Zrt

2020-09-08
A drágakövekkel és aranyérmékkel díszített sorsjegy 2 ezer forintba kerül, és 75 millió forintos főnyereménnyel, valamint 5 darab 10 millió és 15 darab 1 millió forintos nyereménnyel várja a játékosokat.

 

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő tíz játék. A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

 

Kincseskamra

Ár: 2 000 Ft

Főnyeremény: 75 000 000 Ft

Megjelenés: 2020. szeptember 4.

Nyerési esély: 1: 3,11

Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként

Sorozat: 01, 02

 

Az 1., 3., 5., 7. és 9. játékban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólumot talál. Egy játékban 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a játékhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

A 2., 4., 6., 8. és 10. játékban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban a kaparófelület alatt a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok valamelyikét megtalálja az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

 

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben az 1., 3., 5., 7., 9. játékban egy játékban a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólum nem jelenik meg, és amennyiben a 2., 4., 6., 8., 10. játékban egy játékban a kaparófelület alatt a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül valamelyikkel.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt

Címkék: sorsjegy,