Kézi-vb: Szoros meccsre számítunk

2021-01-25
Zárul a 2021-es férfi kézi vb második szakasza. A német és a lengyel válogatott egy különösebb tét nélkül zajló meccset vív, ahol bármelyik nyerhet, de vélhetően csak szűken.

Lengyelország - Németország

Férfi kézi-vb

 

Online sportfogadás tipp: Lengyelország góljai 24.5 felett

Unibet odds: 1.49

Kezdés: 2021.01.25. 20:30

 

Magyarország és Spanyolország hátát nézik a lengyelek és a németek, mivel az előző kettő már továbbjutott, Sickóék és Druxék pedig kiestek, azaz nem juthatnak tovább. Persze, a meccset le kell játszani, de csak annyi tétje van, hogy a 2. csoportkörben a 3. vagy 4. helyen végeznek, de olyan sokat ez nem számít, nagyjából semmit.

Annyi biztos, hogy ha már játszani kell, mindkét csapat szeretne nyerni, és egyik sem szeretne kikapni. Főleg nem kikapni, és mivel két nagyon hasonló tudású együttes, így a remi is bőven benne van a pakliban. Mi a németeket szűken vertük, a lengyeleket könnyebben, de ellenünk a lengyelek rengeteget rontottak, és amikor a lehozott kapussal való játékot felvállalták, akkor is bele-bele rontottak. Végül 4 góllal kaptak ki, de összedobáltak 26 gólt, pedig tényleg hibát hibára halmoztak, főleg a szélsők voltak vakon, nem találták a labda útját a kapunkba.

Ha ellenünk, egy nagyon stabil védekezés ellen hoztak 26 lőtt gólt, akkor hoznak a németek ellen is. Ez a lengyel együttes annál jobb, amit láttunk tőlük a magyar válogatott ellen. A spanyol együttestől pl. egy árva góllal kaptak ki, és az a spanyol csapat  erősebb, mint a jelenlegi német, amelyből rengeteg ász hiányzik ilyen-olyan ok miatt.

Meg egyébként is presztízs-jellegű találkozó, szomszédok, nem valószínű, hogy ott bármelyik is félvállról veszi. De már eleve a szorzók is túlzóak, ha a németek a top csapatukkal játszanának, akkor OK, de így? Ez egy nagyon egál-szagú meccs.

Gebalék 26 lőtt gól alatt nem hoztak le meccset itt a vb-n, pedig ellenünk és a spanyolok ellen sem volt könnyű dolguk. Márpedig e kettő védekezésben (is ) erősebb, mint Németország, épp ezért a 24,5 gól egy vállalható line. Ráadásul az odds is elég pofás, azért az 1.49 már olyan, amit még kombizni sem feltétlenül kell, tétünk másfélszeresét kapjuk vissza, ha minimum 25-ig eljutnak a lengyel barátaink, és miért ne tennék?

Címkék: sportfogadás, tipp,