Kaposvár - MOL Fehérvár FC: Országos kettes

2019-11-08
Átugorjuk a pénteki napot, szombaton viszont több olyan meccset is rendeznek, ahol egy kis extra profitra lehet szert lenni. Ilyen meccs lehet az NBI-ből a Kaposvár-Vidi találkozó.

Kaposvár - Fehérvár

Online sportfogadás tipp: Vidi győzelem

Unibet odds: 1,35

Kezdés:  2019.11.09. 17:00

 

Ha a tabellára nézünk, a magyar NBI alfája és omegája találkozik. Bár vesztett pontokat illetően a Fradi vezeti az NBI-et, ha most a tabellára pillantunk, azt látjuk, hogy a Vidi vezet, a Kaposvár pedig utolsó. Ebben igazából sok meglepetés nincs, a Kaposvárt atombiztos kiesőnek titulálta mindenki, az unibet azért egy 1,50-es szorzót felkínált a rajtnál a somogyiak kiesésére, de hiába volt jó a szorzó, azért pár ezer forintnál többet tétként erre az opcióra senkinek nem fogadott el. Szóval hiába esik majd ki a Kaposvár, csődbe az unibet nem fog menni.

Lényeg a lényeg, a Kaposvár retúrjegyet váltott az NBI-be, és bár kijelenteni bármit 100%-ra badarság, a realitásokat nézve a Rákóczi idény végén búcsúzik.

A Vidi pedig küzd a bajnoki címért, és szó szerint küzd. A Fehérvártól meggyőzőbb focit vártunk, magabiztosabb előnyt, hisz a rivális FTC az EL-ben is vadul égeti az energiát, ennek ellenére vesztett pontokat tekintve jobban áll, mint a Vidi. Szóval ez a Kaposvár elleni bajnoki siker a Vidinél a kötelező kategória. Kokóék egy formán kívüli csapathoz utaznak, utolsó négy bajnoki mérkőzését elveszítette a Kaposvár. A kiesési rangadónak is nevezhető Paks és Kisvárda elleni találkozókat is elveszítette. Utolsó négy meccsén két gólt mindig kapott. Nagy pech, hogy amikor lőtt is kettőt legutóbb az UTE ellen, akkor kapott hármat...

Formát illetően a Fehérvár is gyenge, de azért a két klub értékét, játékoskeretét nem érdemes összehasonlítani. Viszont tény, hogy Huszti és Juhász kiesése hatalmas érvágás, meglátszik a Vidi játékán ezen két focista hiánya.

Mindentől függetlenül a Fehérvárnak ezt a Kaposvár elleni meccset hozni kell. Ha bajnok akar lenni, akkor ezeket a kötelezőket hozni kell. Talán a Kaposvár ellen Juhász hiánya sem fog annyira érződni, hisz a Fehérvár inkább támadni fog, mint védekezni. A Rákóczi öt bajnokit játszhatott le otthon, csak a DVTK elleni meccset sikerült kapott gól nélkül lehozni, azt a meccset be is húzták a zöldek. A maradék négy találkozón viszont minimum két gólt kapott a somogyi együttes, és mind a négyet el is veszítette.

Ha a Fehérvár az elejétől a végéig koncentrál, ha nem veszi fél vállról az ellenfelét, gólokkal kell nyernie ezt a meccset.

Címkék: sportfogadás, tipp,