Juventus - Crotone: Önbizalom növelő meccs lehet

2021-02-22
Ha azt a meccset nem hozza a Juve, akkor melyiket? Mi is ezt a kérdést tesszük fel magunknak, de vélhetően a torinói játékosok is hasonlóan vannak ezzel.

Juventus - Crotone

Serie A

 

Online sportfogadás tipp: Első félidő 1 gól felett (AH)

Unibet odds: 1,32

Kezdés: 2021.02.22. 20:45

 

14; 30; 24; 20; 5; 16; 8; 12; 24; 26; és hopp, itt szakad meg a széria, amikor is előző év decemberében jött egy Udinese elleni 0-0 a Crotene-tól. De egészen addig vissza kell menni az időben, hogy olyan félidőt találjunk, amikor Crotone-meccsen nem született gól a félidőig. Szóval amikor Crotene meccsen van gól, akkor minimum egy már az első félidőben megszületik, de inkább több, és az a jó ebben a csapatban, hogy ha épp nem kap, akkor pedig lő.

Nyilván egy Juventus ellen a kapott gól van benne a pakliban, szerintem Kulusevskiéknek elég lesz 45 perc, hogy egyszer-kétszer beköszönjenek. Vissza lehet ugrani a dobogó 3. fokára, ún. kötelező 3 pont ez a Juve részére, és valószínűleg ilyen önbizalom-növelő találkozónak szánják arrafelé, ahol lehet gólokat lőni, játszani egy jót egy kellemes ellenfél partnereként.

A Juvénak kell is egy magabiztos siker, hisz annyira nem megy a szekér. Három meccses a nyeretlenségi széria, ezt most mindenképp meg kell szakítani. A Crotone vendégként 0-2-9-es mérleggel bír, két pontot hozott össze, tehát így nézzünk erre a találkozóra.

Valószínű, hogy Ronaldóék 4-5 komolyabb ziccert kidolgoznak félidőig, meg legalább ennyi félkomolyat, szóval mi minimum egy góllal számolunk. De ez tényleg a minimum, abban bízunk, hogy a félidőre komolyabb előnyt épít fel a Juventus, ugyanakkor a tippünkhöz nagyon jól jönne a Crotene-gól is, más kérdés, hogy amikor a Juve a pályaválasztó, ez a csapat bajnokin még nem talált be a Zebrák ellen. De nem zárható ki!

A félidő over 1 goal AH opció 1.32-es odds, ami talán kisebb, mint amit ajánlani szoktunk, de erre a hétfői napra pont megteszi. A Crotone 10-es szériát fut, amikor is a meccseiken már a 30. percig születik minimum egy gól. Meglepő lenne, ha pont Ronaldóék ellen húznák ki kapott gól, vagy gólok nélkül.

Címkék: sportfogadás, tipp,