Japán - India: Ázsiai gála Szlovéniából

2022-06-23
A szerdai napon bemutatkozott minden együttes a szlovéniai junior női kézi-vb-én. Japán győzelemmel, India (természetesen) zakóval nyitott. Valószínű, hogy a ma sem lesz ez másként.

Japán - India

U20-as női kézi-vb, csoportmeccs

 

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 57,5 felett

Unibet odds: 1,90

Kezdés: 2022.06.23. 20:30

 

Aki izgalmakat szeretne, annak ez a meccs kevésbé ajánlatos, mert a bukik nagyjából 24-25 gólt várnak a két együttes közé. Ez a realitás.

Japán a bemutatkozó találkozóján Szlovákia ellen győzött, 29-17 arányban nyert. Folyamatosan őrölte fel ellenfelét, a második félidő már nagyon egyoldalú volt (17-6). A japán lányok a szokásos stílusban kéziznek, mivel aprók, de ügyesek, így nem feltétlenül az átlövésekkel nyerik a meccseket. Mozgatják az ellenfél védelmét, sok passz, keresik a réseket, és meg is találják.

India szerdán nem bírt a hollandokkal, 46-18 arányban kapott ki. Várható volt, az is, hogy nagy lesz a pofon. Az indiai csapatokra jellemző, hogy szeretnek játszani, és nem csak azzal foglalkoznak, hogy az idővel játszanak.

Ez egyébként tényleg minden indiai csapatra ráhúzható, szinte nemtől és kortól függetlenül, igencsak brutális overeket is szoktak szállítani. Japán taktikusabb, de amikor érzik majd, hogy itt akkor dobnak gólt, amikor akarnak, és 2-3 passzal úgy szedik szét az indiai falat, hogy az darabokra hullik akkor a japán lányok sem fognak még 15 extrát passzolni, mert gólt dobni jó érzés.

India tegnap 18-ig jutott, de a magas és dinamikus holland falat nehezen lőtték át. Ma ilyen szempontból könnyebb dolguk lesz, a kisebb termetű japán lányokat könnyebb lesz átlőni. Szóval 20 fölé mehet India, már csak azért is, mert sok támadása lesz. Japán pedig a hollandokhoz hasonlóan átugorhatja a 40-et, Indiát azért jól meg lehet szórni.

Címkék: sportfogadás, tipp,