Ivócimborái lopták el egy férfi nyertes szelvényét Esztergomban

2020-07-02
Az esztergomi nyomozók elfogták az elkövetőket, akik a gyanú szerint a sértett szobájából ellopott szerencsejáték szelvényeket beváltották, és a pénzt egymás között szétosztották.

 

Egy esztergomi férfi 2020. június 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki lakhelyéről, egy panzió szobájából ellopta a szerencsejáték szelvényeit, amik több mint egymillió forintot érő, nyertes szelvények voltak. - írja a police.hu.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek az ügyben, melynek során kiderült, hogy a sértett 2020. május 26-án egy társasággal együtt italozott Esztergomban. A gyanú szerint az egyik férfi közben elment a panzióba, és a feljelentő szobájából ellopta a szelvényeket. 

A társaság tagjai a lopást követően azokat beváltották, és osztoztak a felvett összegen. A rendőrök a tetteseket azonosították, majd 2020. június 15-én az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították őket.

L. Miklós, B. Elemér, B. Margaréta gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerték, ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Jobb, ha vigyáz szelvényére majd az a szerencsés, aki megnyeri a pénteki EuroMillions Szupersorsolás 130 millió eurós, azaz közel 46 milliárd forintos jackpotját.

Ez az összeg ötször nagyobb, mint az eddigi legnagyobb magyar lottófőnyeremény, és egy háromszázezres nettó fizetéssel úgy 12,5 ezer évbe tellene megkeresni. A theLotter online lottózó egy akció keretében most 20% kedvezményt ad a szelvényekre az új játékosoknak.

 

Címkék: lottó, nyeremény,