Inter - Napoli: Sűrű a tavaszi program

2020-02-12
Nem unatkoznak az olasz együttesek sem. Az Inter és a Napoli áll még az olasz kupában, és nemsokára beindul az EL-, valamint a BL is. Hol mi a prioritás, ki mire összpontosít?! A Coppa Italia sorozat vélhetően mindkét oldalon fontos.

Inter - Napoli

Coppa Italia - Elődöntő

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

22Bet odds: 1.65

Kezdés:  2020.02.12. 20:45

 

Elérkeztünk az olasz kupa 2019/20-as sorozatának elődöntőihez, és igazán jó párharcok alakultak ki. A Napoli az Interrel küzd, a Juve pedig a másik milánói csapattal, az AC Milannal játszik a döntőbe kerülésért.

Ami a Napolit illeti, a bajnokság döcögős, a tabellán elfoglalt 11. hely elég cudarul néz ki. Kiesési gondjai azért a Napolinak nem lesznek, de egyelőre  nagyon úgy néz ki, hogy a jövő BL-indulásnak is búcsút intettek már, hisz a 4. Atalantához képest 12 pont a deficit. A Coppa Italia és a Bajnokok Ligája viszont olyan terep, ahol lehet aratni, más kérdés, hogy előbbi sorozatban az Inter, utóbbiban a Barcelona az ellenfél.

Az Inter hétvégén megnyerte a derbit, és az élen áll a bajnokságban. Az EL-ben a Ludogorets lesz az ellenfél, addig viszont meg kell küzdeni a Nápollyal a honi kupában. A két csapat a bajnokságban már találkozott, Nápolyban nyert az Inter 3-1 arányban.

Giampaolo Calvarese vezeti a találkozót, aki elég szépen osztogatja a lapokat mostanában. Legutóbbi bajnokiján 9 sárgát szórt szét, most is benne van egy komolyabb lapeső. Januári bajnoki meccsükön, 5 sárga született, érdekesség, hogy mind az ötöt Inter-játékos gyűjtötte.

Ez az öt lap most is összejöhet. Calvarese mostanában nem nagyon vezet le meccset 5 lap alatt. Az Inter bajnokin sem finomkodott, de a Nápolytól is várhatunk pár sárgát. Az tuti, hogy ezt az elődöntős párharcot sem az Inter, sem a Napoli nem akarja kútba dobni.

Ok, hogy lesz még visszavágó is, de ez a milánói első felvonás is ugyanolyan súllyal bír. A tét nagy, elvégre is a döntő kerülés a cél. Egyik fél sem akarja elengedni a párharcot, szóval jó kis ütközet lesz ez, ahol Calvarese spori jópár alkalmat talál majd, hogy a lapjait mutogassa. A 22bet-től ez a 4,5-ös line elég baráti!

Címkék: sportfogadás, tipp,