Idén már a Bermudákon is lehet majd kaszinózni

2021-02-17
A bermudai miniszterelnök, David Burt ígéretet tett az országos sajtóban, hogy a szigetország még idén megnyitja első kaszinóját, a későbbiekben pedig összesen négy kaszinó resortot fognak engedélyezni.

 

A bermudai kaszinókat engedélyező jogszabályt még 2016-ban fogadták el, és a miniszterelnök szerint eddig a bankok tartották vissza a dolgokat. „Bizton számítok arra, hogy lesz kaszinónk, legalább egy kaszinónk idén a Bermudán, és folytatjuk a munkát ezen. De nem volt könnyű. Ha könnyű lett volna, nem ülnénk itt 2021-ben, körülbelül hét évvel azután, hogy a korábbi kormány elfogadta a kaszinókról szóló törvényt, hogy még nincs kaszinó az országban.” – nyilatkozta Burt a Royal Gazette-nek.

 

Az első kaszinó várhatóan a St Regis Bermuda Resort-ban kap helyet a St Catherine Beach-en, St George-ban, és várhatóan már tavasszal megnyitja kapuit. Ha elkészül, a Hotelco által fejlesztett létesítmény „a sziget legfényűzőbb ingatlanja lesz.”

 

A Hamilton Princess Hotel már rendelkezik a bermudai szerencsejáték hatóság ideiglenes engedélyével. 2017 augusztusában a Century Casino nemzetközi kaszinószolgáltató bejelentette, hogy együttműködik a Hamilton Princess Hotellel egy 1100 négyzetméteres kaszinó üzemeltetésében, melyben 17 asztal, 200 nyerőgép és egy automatikus rulett is helyet kap majd.

 
Címkék: kaszinó,