Honvéd - Mezőkövesd: A döntőt 'csak' meg kell nyerni!

2020-06-03
A két együttes bajnoki meccseiből kiindulva kevés finomságra számíthatunk este. A döntőkről amúgy is azt szokták mondani, azt csak 'meg kell nyerni'!

Kispest Honvéd - Mezőkövesd-Zsóry

MK - döntő

 

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma 5 felett (AH)

22Bet odds: 1.80

Kezdés:  2020.06.03. 20:00

 

A múlttal mi nem foglalkoznánk, hogy melyik csapat hány döntőt játszott, vagy ki hányat bukott játékosként, és hányat nyert. Csak ezzel a találkozóval foglalkozunk, hisz a tippek, a sportfogadás szempontjából csak ez számít. Hogy mi volt 8-10, vagy csak 1-2 éve, gyakorlatilag lényegtelen.

A Mezőkövesd az elődöntőben megverte a Vidit, és igazából nem csak a szerencsének köszönhetően. A visszavágó végjátékát kivéve a 'kövesd csöppet sem játszott alárendelt szerepet, sőt helyenként dominált. A Honvéd pedig az MTK-n jutott túl, az a párharc nem a gólokról, hanem azok hiányáról szólt. Ez pedig a Kispestnek volt köszönhető, a piros-feketék csak arra figyeltek, hogy gólt nem kapjanak, aztán ha véletlenül rúgnak, az jó, de ha nem, az sem baj. Az MTK próbálkozott becsülettel, főleg az első meccsen, de a Honvéd mindent levédekezett. Rengeteg lövés és szöglet volt MTK részről, de gól egy sem.

A Kispest és a 'kövesd bajnoki meccsein a vendég-csapatok nyertek, 'kövesdnek a Honvéd, a Honvéd pályaválasztása mellett a Zsóry győzött. Most mindkét csapat idegenben játszik, viszont az elődöntőkhöz képest változás, hogy lesznek nézők. Ez sokat számít, a hangulat teljesen más, főleg más, ha azok a nézők egyben szurkolók is.

A két együttes két bajnoki meccsében kevés közös dolog van, ami viszont közös, hogy a sárga lapok mindkét találkozón záporoztak. A mezőkövesdi meccsen 7 sárga lapot osztott ki Bogár játékvezető, amikor a Kispest volt a pályaválasztó, akkor Iványi adott 9 sárgát a játékosoknak. Iványi akkor már a félidőre kiosztott 6 sárga lapot, ott sem finomkodtak a felek.

Valószínűleg ma sem cirógatják majd egymást, mindkét csapatban vannak kemény focisták. A Honvédnál egy-két kivételtől eltekintve mindenki nagyon keményen játszik, de a 'kövesdet sem kell félteni. Cseriék is bármikor bárkinek odapakolnak, itt nem nagyon lehet majd fickándozni. Mi azért bízunk benne, hogy látunk majd gólt is, egy gyors találat nagyon jót tenne a meccsnek, és a tippünknek is. A tippünk pedig az, hogy a sárga lapok száma ma sem lesz kevés. A 22betnél több line közül választhatunk, mi az 5 sárga lap felett AH opciót néztük ki, itt minimum 5 játékosnak lapot kell kapnia, de ha a két együttes bajnoki találkozóiból indulunk ki, akkor lehet itt akár 8-10 sárga lap is.

Bognár Tamás egy alkalommal, még 2018-ban fújt meccset a két csapatnak, akkor sem spórolt, hisz 9 játékosnak mutatta meg közelről a sárga lapot.

Címkék: sportfogadás, tipp,