Gyorsan megy! 240 milliót már elköltött nyereményéből a lottónyertes

2019-04-08
A férfi, aki tavaly év végén 27,8 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert az EuroMillions lottón, már vett magának 6 méregdrága autót.

 

Andrew Clark és élettársa, Trish Fairhurst tavaly novemberben nyerte meg az Egyesült Királyság történelmének 12. legnagyobb lottónyereményét az EuroMillions lottón. A férfi akkor azzal került be a hírekbe, hogy a vagyont érő lottószelvényt – mely egy halom papír között hevert az autójában – hetekig nem ellenőrizte, így nem is tudott a szerencséjéről. A nyereményből még akkor egyből vettek két új autót - egy Nissan Qashqai-t és egy Mercedes Benz AMG C 63-at.

 

A Daily Mail cikke szerint, a férfi azóta rendesen rákapcsolt a költekezésre – már 660 ezer fontot, tehát 240 millió forintot költött autókra, többek közt egy 121.000 fontba kerülő Porsche 911 Turbo-ra, és egy 128.055 fontba kerülő McLarenre.

 

Élettársa, Trish állítólag továbbra is azt a 20 ezer fontba kerülő Nissan Qashqai-t hajtja, amit még novemberben vettek, egyből a nyeremény után.

“Andy mindig is mondta, hogy ő autómániás. Viszont jól mutatja, hogy Trish mennyire a földön jár, hogy még mindig a Nissannal jár, nem pedig valami csilli-villi autóval.” – nyilatkozta a pár szomszédja.

 

A pár egy új, négy hálószobás házat is vett magának Lincs-ben 700 ezer fontért, melyben egy beltéri medence és edzőterem is található.