Getafe - Real Madrid: Balett-táncosok a favágók ellen

2021-04-18
Anno a Real Madrid a játéka miatt megkapta a Fehér Balett becenevet. Ha most kéne a Getafének hasonló becenevet választani, talán tényleg a favágók vagy mészárosok lenne a jó választás.

Real Madrid  - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.74

Kezdés: 2021.04.18. 21:00

 

Totálisan ellentétes az a felfogás, amit a Real Madrid és a Getafe játszik, vagy vall a fociról. A Real Madrid játssza a futballt, míg a Getafe öli. Nem véletlenül voltak Bordalás mesternek több kollégájával összezördülései, lásd pl. Setiennel való ellentétét. Bordalás alatt a Getafe a top ligák legkeményebb csapata lett, és ez a foultok számában, lapok számában is megmutatkozik.

Az előző meccsük szokatlanul lapszegény volt, mindössze két lapot hozott a találkozó, de a Getafe ott le volt szabályozva, hisz a Real elleni találkozója előtt a Sevillát mészárolta le a Geta, Djené azonnali piros lappal lett lezavarva. Előtte is voltak csúnya meccsei, és mivel Madridban a Real ellen eleve nagyjából semmi esélye nem volt a Getának, ráadásul Bordalás ott fel is forgatta a csapatát, nagyon eminens hozzáállást mutatott a csapat.

Igen ám, de közben a Geta a kiesés küszöbén táncol. Ez a csapat képtelen meccset nyerni szép focival, csak a kemény, sokszor durva játékával képes eredményt elérni. Jelenleg a 15. helyen áll, 4 ponttal jobb, mint a legjobb kieső Elche, ám ha a papírformát nézzük, a Geta vasárnap nem szerez pontot, míg a mögötte lévő csapatok közül azért többeknek is összejöhet akár a győzelem is.

Szóval a probléma a Getánál nem kevés, ráadásul e találkozó után majd a Barca elleni bajnoki jön idegenben, és elnézve Messiék formáját, ott sem Matáék számítanak majd favoritnak.

A meccset J. S. M. Martinbez vezeti, ami rossz hír a Getának, hisz ez a spori osztja a legtöbb lapot átlagban. Érdekesség, hogy ezzel a játékvezetővel a Getafe az utolsó 6 meccsén nem talált be. Eleve eléggé gólképtelen csapat, de ilyen szempontból sem jó ómen számunkra Martinez. Ráadásul az utolsó két alkalommal ez a spori kiküldött egy-egy Geta-játékost, a Celta ellen Arambarrit, a 'tico ellen Nyomot.

J.S. M. Martinez nem fogja tűrni a Geta durva fociját. Márpedig a Geta durván fog játszani, máshogy nem tud. Vagy épp tud, de annak soha nincs jó vége. Még a piros lapot is meg lehet próbálni 3.65-ért, ez a spori fogja védeni Kroos-ékat, a Geta pedig tuti lát majd esélyt a pontszerzésre, mert Carvajal, Varane, Casemiro, Ramos és Nacho biztos nem játszik. Hazardot egy ilyen ellenfél ellen játszani azt talán nem kéne. Nincs Lucas Vazquez, és van kisebb nagyobb sérülése Kroos-nak, Modric-nak, Valverde pedig szintén csak épp most tért vissza.

Címkék: sportfogadás, tipp,