Getafe - Barcelona: Sok a kérdés

2020-10-17
Nagyon megterhelő időszak előtt (vagy már inkább közben) vannak Európa sztárcsapatai, bajnokik és BL-meccsek mellett a labdarúgóit a válogatottjaik is 'használják'.

Getafe - FC Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.71

Kezdés: 2020.10.17. 21:00

 

A Getafe-Bercelona meccse talán legfontosabb kérdése, hogy játszik-e Messi, illetve kezd-e Messi. Erre mérget ne vegyünk, hisz nem fiatal, és anno több edző pihentette őt, amikor Dél-Amerikából 'hazatért'. Hogy Koemannal mit találnak ki, az talány. De ha kezd, akkor sem biztos, hogy egy full fitt Messit látunk, az pedig egészen biztos, hogy Nyomék nem fogják kímélni. Nincs keményebben focizó csapat Európa top bajnokságaiban a Getafénél.

Ami pedig a madridi csapat előnye, hogy ott nem hemzsegnek a válogatott labdarúgók, persze akadnak, mint pl. Damián Suarez, aki Uruguay csapatával haknizott az elmúlt napokban, rá vissza is térünk majd.

A Getafének nincs eltiltott, és nincs sérült játékosa sem, Bordalas az alapcsapatát küldheti pályára. Annyira nem szeret rotálni, hogy lassan kívülről fújjuk a Geta kezdő 11-ét, legalábbis a védelmét és a középpályát, mert elöl azért akad variációs lehetőség, főleg idén.

A Geta-Barcelona meccsen stílusok ütköznek, és főleg igaz volt ez az előző évben, amikor az idealista Setien vezette a Barcát, akinek voltak szóváltásai Bordalás mesterrel. Most Koeman vezeti a Barcát edzőként, és azt látni, hogy ez a Blaugrana most keményebb, mint volt Setiennel. Többet futnak labdával és anélkül, több a kontakt, agresszívebb a csapat.

Az tény, hogy a Geta meg akarja törni a Barcát. Rengeteg alkalommal írtunk a Getáról, a híres keménységéről, arról, hogy mennyi lapot szednek össze, nem írnánk le ismét. Itt térünk vissza Damián Suarezre, az uruguayi védő utolsó 10 meccséből 9-en kapott lapot a Getafe mezében. Zsinórban 7 meccse van, amikor kapott lapot. Ha csak ezt a bajnokságot nézzük, 4/4.

A 2019-es évben 7, az előző idényben 8 sárga és 1 piros lap került felmutatásra a Getafe-Barcelona meccseken. Ezt a találkozót Soto Grado vezeti, aki nem tartozik a túl sok lapot adó spanyol játékvezetők közé, de azért ő sem ellensége a lapoknak. Az unibet 5,5-ös line mellett 1,71-ért adja az overt, ezt mindenképp illik megpróbálni. A Getafe tényleg nem szokott finomkodni, és most a Barcában is érezni némi tüzet. Esti, villanyfényes találkozó, szóval ez is segítségünkre van, este valahogy jobban pörögnek a játékosok, mint egy 13:00-ás összecsapáson. Szóval a tippünk egyértelmű, a lapok száma 5,5 fölé emelkedik. Meglepő lenne, ha Soto Grado ezen line alatt maradna.

Címkék: sportfogadás, tipp,