Galatasaray - Lazio: Gólok itt, gólok ott

2021-09-16
A Galatasaray és a Lazio csapatában is benne van a gól, így a tippünk aligha lep meg bárkit is.

Galatararay - Lazio

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.71

Kezdés: 2021.09.16. 18:45

 

Az EL-ben ez az E csoport elég acélos, de egyben kiegyensúlyozott. A Galata és a Lazio mellett a Marseille és a Lok. Moszkva van még a kvartettben, nehéz megmondani, hogy mi lesz a végső sorrend, de még csak megtippelni is.

Amire viszont tippelünk, hogy a csapatok gólokra fogják játszani a focit.

A Galatasaray eredményeit látva egész elképesztő a széria, nem nagyon találunk olyan meccset, ahol ne lőtt volna, és ne kapott volna gólt. Minden meccset vizsgálva (barátságos- és tétmeccseket), a Galatasaray utolsó 16 mérkőzésén mindössze egy volt, ahol nem szerzett gólt mindkét csapat. a többi 15 találkozón jött volna a mindkét csapat szerez gólt opció.

A Lazio szintén a gólok csapata. Három bajnokin lőtt kilenc gólt, de kapott is minden meccsen, ha csak a számokat, az eredményeket nézzük, nagyon adja magát ez a tipp.

A római csapatot Sarri edzi, ez egyfajta garancia, de Immobile gólérzékenysége is az. Ez a Lazio nagyon erős előre, de a Galatát sem kell félteni. Mind a négy bajnoki meccsén minimum kettőt vágott, a BL-ben a PSV ellen 5-1-es és 2-1-es zakó. Ok, mindkét meccsen vereség, de a mindkét csapat lő gólt opció jött. Hat tétmeccs, az már nem pici minta.

Nehéz elképzelni egy eseménytelen találkozót, nehéz elképzelni, hogy valamelyik csapat lőtt gól nélkül marad. Mind a Galatára, mind a Lazióra jellemző, hogy képtelen meccset lehozni kapott gól nélkül, de nagyon ritkán hagyja el a pályát úgy, hogy nem lő gólt, vagy sokkal inkább gólokat, mert mindkét együttes a lőtt góloknál többes számban kell beszélni.

Érdekesség, hogy a Laziónak idén két bajnoki meccse volt a háromból, ahol 6 perc alatt már lőtt és kapott is gólt a római csapat. Nem semmi!

Címkék: sportfogadás, tipp,