Franciaország - Ausztria: Bajban a gallok

2022-09-22
Négy kör után a franciák kieső helyen állnak, nagy blama lenne, ha kizúgna a világ egyik legjobbja csapata a B Ligába.

Franciaország - Ausztria

Nemzetek Ligája 

 

Online sportfogadás tipp:  Ausztria büntetőlapjai 1,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés: 2022.09.22. 20:45

 

A Nemzetek Ligája sorozatot nem lehet egy Eb-hez vagy világbajnoksághoz hasonlítani. Leginkább azért hozta létre az UEFA, hogy a felkészülési meccseket kiváltsa, tudjanak a válogatottak olyan meccseket játszani, amely éles, de még sincs akkora tétje.

A franciák nem is izgulták túl a nyári találkozókat, de annyira nem, hogy jelenleg 4 kör után 2 ponttal állnak. A csoportgyőzelem lehetősége már elúszott, így nincs más hátra, mint előre, meg kéne menekülni a kisebb szégyentől. Azaz el kellene kerülni a kiesést, hisz a francia csapatnak -akár hogy nézzük-, a legjobbak között a helye. 

Ausztria bennmaradása viszont közel sem biztos. Ha ma kikap, vélhetően ki is esik. A franciák számára kulcsmeccs, mert a galloknak közvetlen riválisukat verni kell. Egész biztos, hogy erre a találkozóra össze is kapják magukat, de az tény, hogy Benzema, Kanté, Koman, Digne, Rabiot, Lloris és L. Hernandez sérülés miatt a keretben sincs. Félteni nem kell a gallokat, de ez a csapat azért így sebezhetőnek tűnik. Elöl megvannak, de a középpálya szellős, és nincs is összeszokva, hátul Varane és Koundé remek játékosok, de mindkettejükben benne van a baki lehetősége. 

Az osztrákok nem rosszak, a lehetséges kezdő nagy része a Bundesligában edződik, Alaba a Real Madridban, Arnautovic a Serie A-ban...-szóval minőségi csapat az osztrák is.

A mi tippünk, az osztrák együttes azért nagyon fog küzdeni azért, hogy minimum egy döntetlent megcsípjen. Otthon is küzdöttek (1-1 lett a küzdelem eredménye, ami ma sem lenne rossz Alabáéknak). A tippünk tehát, hogy Ekberg játékvezető sporttárs minimum 2 sárga lapot felmutat osztrák játékosnak. Extrém esetben elég lehet egy is, ha az piros. Ez sem lehetetlen, láttunk már ilyet.

Otthon sem finomkodtak, keményen játszottak, csalták az időt, és keretbe foglalták a találkozót. Az első 17 percben gyorsan begyűjtöttek két sárga lapot, majd sokáig semmi, és a hajrában ismét jött két osztrák sárga kártya, amikor már fogytán volt az erő. Viszont, ha sárgák árán is, de megtartották a remit.

A mi tippünk tehát az, hogy ha hazai pályán 4 sárga lapot összegyűjtöttek, minimum kettőt most is össze fognak. Ez 1.50-ért egész jó ajánlatnak tűnik. 

Címkék: sportfogadás, tipp,