Franciaország - Ausztrália: Mint egy valóságshow

2022-11-22
A vb előtti napok között ritka volt az olyan, hogy legalább egy francia játékos nem sérült le. Reméljük a vb-n már senki sem fog lesérülni a gallok közül.

Franciaország - Ausztrália

Foci-vb

 

Online sportfogadás tipp:  Ausztrália kaput eltaláló lövései 1,5 felett

Unibet odds: 1,58

Kezdés: 2022.11.22. 20:00

 

Azt tudták a franciák, hogy az egész őszt kihagyó Pogba és Kanté nem gyógyul fel a vb-re, de arra nem számítottak, hogy Kimpembe, Nkunku és Benzema is kiesik a vb-keretből, pár nappal a torna előtt. Benzema helyére tán nem is jött senki, de azért nem kell félteni a francia együttest, hisz Kolo Muani és Thuram a Bundesligában oktatja az ellenfeleket, másrészt olyan sztárok vannak még a keretben, mint Griezmann, Giroud vagy Mbappé. Középen a szűrő szekció viszont megfiatalodott, Pogba és Kanté a rutint képviselte volna, így viszont a két Madrid-játékos, Tsouameni és Camavinga sokkal többet játszik majd. 

Ami Ausztráliát illeti, Franciaország és Dánia mögött maximum a 3. erő a csoportban, de mi Tunéziát is előbbre rangsoroljuk. Ausztráliának két játékosa játszik a top5 európai liga valamelyikében, de Mabilék egyrészt kis csapatokban játszanak a LaLigában és a Serie A-ban, ráadásul messze nem alapemberek. Így azért nehéz lesz.

Viszont Ausztrália vélhetően megint hozza a küzdős, rakkolós, és elég őszinte fociját, olyan együttes az, amelyet leírni semmiképp sem szabad. A mi tippünk, hogy pár helyzete, pár komolyabb helyzete lesz az ausztrál csapatnak. Vannak itt rutinos, sok csatát megélt harcosok, miközben Camavingáék azért csak első vb-jükre készülnek. Mbappét ismerjük, annyira nem szeret védekezni, márpedig így sokkal könnyebben juthatnak át az első szűrőn az ausztrálok. Onnantól már 'csak' a középpályán kell átjutni, az is sikerülni fog párszor, és akkor Leckie-ék már távolról is próbálkozhatnak, mint ahogy fognak is. Levegőben tradicionálisan jók az ausztrálok, szóval elég jól néz ki az 1,58 arra, hogy minimum két kaput eltaláló lövést összehoznak.

Címkék: sportfogadás, tipp,