Foci-Eb: Hátha sikerül Ronaldót ismét felbosszantani

2021-06-14
Öt éve már, amikor 3-3-at játszott a magyar válogatott Portugália ellen. Nekünk majdnem minden befelé pattant, nem csoda, hogy Ronaldónál elszakadt a cérna. Valami hasonlót most is szívesen látnánk!

Magyarország - Portugália

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Magyarország lapjainak száma 2,5 felett

Unibet odds: 2.28

Kezdés: 2021.06.15. 18:00

 

Kedden 18 órától startol a magyar-portugál, a meccs, melyet sokkal izgatottabban várunk. Budapesten fogadja a Rossi-csapat a luzitánokat, ahol hemzsegnek a világsztárok. Fernandes, Joao Felix vagy C. Ronaldo világklasszis focisták, szóval a feladat nem lesz egyszerű, de nem is megoldhatatlan. A meccsen telt ház várja a játékosokat, igazi fociünnep lesz ez, legyen akármi a vége.

Az nem is kérdés, hogy papíron a portugál csapat sokkal acélosabb, de ezt a pályán is bizonyítaniuk kell. Félő, hogy fogják is, mivel elvileg Magyarországot mindhárom nagynak kötelező megverni a továbbjutáshoz.


Az Unibet minden újonan regisztráló játékosnak 20.00-as oddsot kínál, akár ikszre fogad, akár magyar győzelemre, vagy akár a portugálokra.

 

Ha a háromesélyt nézzük, a portugálokra adott 1.46-os szorzó nem rossz. Mi azonban úgy vagyunk vele, hogy annyira nem is jó, pedig általában a sportfogadást nem szoktuk az érzelmekkel keverni. Szintén sanszos, hogy a magyar csapat sokat fog szabálytalankodni. Ez jellemző a mieinkre, nem szoktuk kímélni az ellenfeleket. A 3-3-as Eb-meccsen 4-0-ra nyertük anno a lapok csatáját, nálunk 4 játékos is kapott sárgát. Azóta vb-selejtezős párharca is volt a két válogatottnak, mindkét meccsen szép számmal gyűjtöttük a lapokat. A hazai mérkőzésen Pátkai, Elek, Dzsudzsák és Fiola is kapott sárgát, Priskin könyöklésért a pirosat is megkapta. Kinn Portugáliában sem kíméltük őket, rúgtak három gólt, mi kaptunk három lapot...

Ha megint minimum 3 sárgát begyűjtünk, az 2.28-as odds. Cakir vezeti  a meccset, rutinos játékvezető, aki sokat fejlődött az elmúlt években. Korai időszakában a hibáiról volt híres, de 'kinőtte' és manapság az egyik legjobb sporinak számít az egész világon. Nekünk 2015-ben az észak-írek ellen vezetett meccset, ott is szórta Cakir a lapokat. Mi négy, az észak-írek 5 lapot kaptak, amiből egy volt piros.

Az tuti, hogy a Puskás Arénában, közel telt ház előtt játszó magyar csapat nem lesz puha. Nem lesz durva, -vagy reméljük, hogy nem-, de az fix, hogy nem fogja kímélni Ronaldóékat. A tippünk tehát az, hogy a magyar válogatott minimum három lapot begyűjt. Ez már-már szokás Portugália ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,