Empoli - Salernitana: Van visszaút a pokolból

2022-05-13
A Salernitana a Serie A egyik, ha nem a legnagyobb feltámadására készül. A lehetetlen arrafelé sem létezik, nagyon úgy néz ki...

Empoli - Salernitana

Serie A

 

Online sportfogadás tipp: Salernitana lapjai 2,5 felett

Unibet odds: 1.56

Kezdés: 2022.05.13. 15:00

 

A Salernitana a 13. forduló és a 33. forduló között masszívan utolsó volt. Biztos kiesőnek tűnt, senki sem hitt abban, hogy az a csapat benn ragadhat az élvonalban. Aztán megverte a Sampot, az Udinesét és a Fiorentinát zsinórban. Az Atalanta elleni idegenbeli értékes ikszet egy újabb siker követte. A kiesési rangadón a Veneziát verte 2-1-re, és a legutóbbi körben a Cagliari ellen is majdnem jött a győzelem, de a végét nem bírta a Salernitana, csalták az időt, ahol csak tudták, védekeztek minden eszközzel, de a hajrában kapott négy sárga mellett jött a hajrában kapott gól, így a három pont helyet csak egy csorgott be. Pedig az két pont még hiányozhat.

De sebaj, gondolhatják a Salernitana játékosai. Van még két meccs, a sorsuk a kezükben. Ha mindkét meccset nyeri a csapat, bennragad, minden más eredménytől függetlenül. Márpedig megnyerheti, mert az Empoli után otthon fogadja azt az Udinesét, amelynek már teljesen mindegy, hogy mit játszik az utolsó körben. További remek hír a Salernitana számára, hogy a Cagliari ebben a körben az Intert fogadja, amely a bajnoki címért van versenyben, így a pontokat aligha adja le. A Genoa pedig a Napolihoz látogat hétvégén, és bár a Nápoly top4-es helye, BL-indulása fix, a dobogós 3. pozíciót szeretné megtartani, és a hazai szurkolóktól egy jó meccsel búcsúzni.

Lényeg a lényeg, a Salernitana nagy formában van. Az előző hat meccsén 12 pontot gyűjtött, ha a formatáblázatot nézzük, az AC Milan mögött a Salernitana a 2.! Az eredményt viszont nem szép focival, sokkal inkább fizikális játékkal, és szerencsével éri el. Tényleg minden eszközt bevetnek a pontok érdekében, de ezen ne lepődjünk meg. Itt nem a Man. City, a Real Madrid vagy a PSG játszik. Más szint, más eszközökkel hozzák a sikereket. Rengeteg lapot gyűjt mostanában ez a csapat, de a sok lap aligha zavarja, ha rendre jönnek a pontok. Hol egy, hol három, de lendületben a gárda.

A Salernitana győzni megy az Empolihoz, és megint minden eszközt bevet majd a pontok érdekében. Legutóbb csak időhúzás miatt két sárgát kaptak, de lehet itt ezernyi ok, amiért lapot kaphatnak a játékosok. Lehet, hogy az Empoli már izgulja túl, de kikapni direkt aligha szeretne. A Salernitana rengeteg lapot gyűjt, de mióta ezt teszi, képtelen kikapni...

Címkék: sportfogadás, tipp,