Elnézte: 77 ezer helyett 77 milliót nyert az online sorsjegyen

2020-07-06
Egy michigani nő meglepődve tudta meg, hogy elnézte a képernyőn megjelenő számot, mikor nyert a Diamond Payout elnevezésű online sorsjegyen.

 

“Időnként játszom online, és véletlenszerűen választok játékokat” – mesélte az 52 éves Michele Premeau. “Mikor nyertem, azt hittem, hogy 250 dollár (úgy 77 ezer forint) a nyereményem. Nem vettem észre, hogy valójában 250.000 dollár (77 millió forint), míg fel nem tettem az olvasószemüvegem.”

 

A hölgy a pénz egy részén a családjával fog osztozni, a maradékot pedig félreteszi. „Fantasztikus érzés nyerni. Tényleg sokat fog segíteni a családon. Az utóbbi pár hónapban jó volt kicsit pihenni és több időt együtt tölteni, és ezzel a pénzzel most tényleg lassíthatok és élvezhetem az életet.” – nyilatkozta.

 

A koronavírus miatti karantén alatt világszerte egyre népszerűbbek lettek az online sorsjegyek, melyek mára már a legnagyobb online lottózókban, így a theLotter-nél és a Lottoland-nál is elérhetőek. 

 

 

KEDDEN 143 MILLIÓ EURÓS JACKPOT AZ EUROMILLIONS SZUPERSORSOLÁSON

 

Péntek este rendezték meg az évente csupán pár alkalommal megtartott EuroMillions SuperDraw-t, azaz EuroMillions Szupersorsolást, melyen megemelt főnyeremény várja a játékosokat. Mivel nem volt telitalálatos, a keddi sorsoláson jackpot már egész pontosan 143 millió euró, azaz 50,4 milliárd forint lesz.

A játék nem tévesztendő össze a magyar lottózókban is megvásárolható EuroJackpottal - a mai Szupersorsolásra online lottózókban, vagy a szomszédos Ausztriában lehet megvásárolni csak a szelvényt, mert a magyar lottótársaság nem tagja az EuroMillions szervező országok körének. A legnagyobb online lottózó, a theLotter most egy akció keretében 20% kedvezményt ad a szelvényekre az új játékosoknak.