Édesanyja számaival nyert a lottón 30 évvel később

2023-09-08
Egy kanadai lottónyertes és felesége nem hittek a szerencséjüknek, miután a 30 évvel ezelőtt választott számsor 1 millió dollárt hozott nekik.

 

Carol és Ronald (Ron) Francis 30 éve házasok, és az Ontario állambeli Kitchenerben élnek. Harminc évvel ezelőtt Ron édesanyja kiválasztott egy számsort a házaspár számára, és azóta is ezzel lottóznak, bár soha nem nyertek semmit.

Egyik nap vettek egy szelvényt a közelgő, 55 millió dolláros Lotto Max sorsolásra, melyen szokás szerint a különleges számsort játszották meg.

"Épp hogy felébredtem, amikor Ron megkért, hogy nézzem meg a szelvényünket a lottótársaság appjában. Megláttam a „Nagy nyertes” képernyőt, és azt hittem, hogy képzelődöm." - mesélte Carol. "Újra megnéztem, majd megmutattam Ronnak."

Ekkor jöttek rá, hogy a Ron anyukájától kapott számok tényleg szerencsét hoztak: 1 millió dollárt nyertek a 2023. augusztus 11-i Lotto Max sorsoláson. "Kiabálni és éljenezni kezdtünk" - emlékezett vissza Ron. Készítettek egy képernyőképet, és elküldték a gyerekeiknek. "Azt hitték, hogy 1000 dollárt nyertünk. Mondtam nekik, hogy számolják meg a nullákat - el sem hitték!" – mesélte Ron.

A pár most 1 millió dollárral lett gazdagabb, és azt tervezik, hogy a pénzből kifizetik a számlákat, a nyeremény egy részét pedig megosztják a gyerekeikkel. "Ron és én azt tervezzük, hogy egy régóta esedékes nyaralást szervezünk magunknak, hogy együtt pihenjünk és ünnepeljünk" - mondta Carol. "Nagyszerű érzés. Felszabadító."

 

180 milliárd forint a Powerball lottó főnyereménye!

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél 

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán

 

 

Címkék: lottó, lottónyertes,