Dupla jackpot: egy napon nyert a lottón és a kaszinóban is egy nő

2023-03-24
Úgy tűnik, a marylandi hölgy igencsak beférkőzött Fortuna istenasszonya kegyeibe.

 

Elképesztő szerencséje volt annak a 31 éves marylandi nőnek, aki nemrégiben 11 óra leforgása alatt kétszer is óriási összeget nyert különböző szerencsejátékokon. Először hajnalban, az éjszakai műszakja után, 11 ezer dollárt (4 millió forintot) söpört be az Ocean Downs kaszinóban, majd pár órával azt követően 100.000 dollárt, azaz úgy 37 millió forintot nyert lottójátékon.

A magát csak „Chicklet”-ként, azaz Csajsziként bemutató hölgy nem dőlt hátra az első nyereményt követően, melyről nem tudni, hogy pontosan melyik kaszinójátékon nyerte, a kaszinó ugyanis ezt nem hozta nyilvánosságra valamiért. A hölgy úgy gondolta, ha már szerencsésnek érzi magát, a kaszinóból hazafelé menet betér egy helyi élelmiszerboltba, és vesz valami lottójátékot is. 

Odament az önkiszolgáló terminálhoz, ahol egy rózsaszínű Extreme Cash elnevezésű sorsjegyen akadt meg először a szeme. „Azért vettem pont azt a sorsjegyet, mert a szemembe ötlött, és egyébként is a rózsaszín a kedvenc színem.” – áll a lottótársaság által kiadott közleményben.

Aztán hazament a közelben lévő otthonába, lekaparta a sorsjegyet, és kiderült, hogy megnyerte a 100 ezer dolláros főnyereményt. Erre a második nyereményre azt mondta, hogy már tényleg „szürreális” volt. 

Chicklet ápolónő asszisztensként dolgozik, 12 órás műszakban. A pénz egy részét különféle továbbképzésekre szeretné fordítani, hogy elősegítse a karrierjét. Négy gyermek édesanyja, egyik fia jelenleg Kínában él, és azt tervezi, hogy nyereményéből többször meglátogatja majd őt.