PSG - Dortmund: Dembélé a középpontban

2023-09-18
Kezdődik a Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírása, az első játéknap slágermeccse pedig a PSG és a Dortmund találkozója lehet.

PSG - Dortmund

Bajnokok Ligája csoportkör - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 8,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés: 2023.09.19. 21:00

 

Párizsban Mbappé maradt a király. Neymar és Messi eligazolt, Mbappé pedig sokáig rinyált, meg elméletileg a klub is berágott, de mindkét fél belátta, akkor jó mindenkinek, ha Mbappé játszik. A gall támadó a Dortmund ellen is kezdeni fog, a kérdés inkább az, kik lesznek a társai elöl. Dembélé vélhetően mindenképp, éket pedig G. Ramos játszhat. 

Dembélé a BVB-vel sok szép eredményt ér el, aztán a Barcelonai éveket követően ismét Franciaországban rúgja a bőrt. Dembélét játszani kell, amíg egészséges, aztán majd jöhetnek Kolo Muaniék. 

A PSG és a Dortmund mellett ebben a négyesben kapott helyet a Newcastle és az AC Milan. Az fix, hogy az idei BL kör legacélosabb csoportja. Itt nem igazán van fix továbbjutó, ahogy fix kieső sem. Minden meccs fontos ebben a csoportban, itt nem nagyon fog beleférni üresjárat.

A PSG és a BVB is anyait-apait bele fog adni, és az is fix, hogy mindkettő győzelemre játszik majd. Fekszik is mindkét csapatnak a másik stílusa, jó kis lüktető, sok helyzetet, lövést és gólokat hozó találkozót várunk.

Malen, Haller és Adeyemi rohamozza majd Donnarumma kapuját, Brandt, Can és Sabitzer játszhat mögöttük. A széleken Wolf és Bensebaini, a gond viszont ott lehet, amikor mondjuk Hummels egy-egyben marad Mbappéval, esetleg Dembélével. Schlotterbeck is inkább a levegőben acélos, de Mbappé és Dembélé sem arról híres, hogy a levegőben okoz gondot az ellenfeleknek. Szóval az miss match lehet, amit a PSG ki is fog használni. Mbappé lövőkedvét ismerjük, a minőséget is, amit képvisel. 

Skriniar és Marquinhos fejesek után veszélyezteti a sárga-feketék kapuját. Hakimi is érzelemdús meccsre számíthat, szintén szép időszaka volt a Dortmunddal, most a korábbi bajtársak ellen játszik. Játszik, méghozzá általában jól, szintén gólerős, függetlenül attól, hogy védekező játékos. Ő és Hernandez is sokat játszik előre. 

Legutóbb épp a covid berobbanása előtt találkoztak, azóta mindkét csapat életében sok dolog történt. Nem is lényeges, akkor mi volt, az a lényeges, hogy mi lesz. Szerintünk 90 perc nettó foci, mert mindkét csapat a futballal foglalkozik, méghozzá teszi azt támadó felfogásban. 

A mi tippünk, hogy itt 10 percenként egy lövés biztosan kaput talál. Az unibeten a 8,5 kaput eltaláló lövés felett opció 1,50-ért egy igen jó ajánlatnak tűnik. 

Címkék: sportfogadás, tipp,