Dinamo Brest - BATE: Kupadöntő előtt bajnokin is összecsapnak

2020-05-20
A Dinamo Brest és a BATE Boriszov hétvégén a fehérorosz kupa fináléjában is összecsap, ezért a két együttes bajnokiját áthozták erre a szerdára. Nem kevésbé fontos meccs, de az már jó kérdés, mennyi energiáét akarnak elégetni a finálé előtt, és egyáltalán mennyi maradt az előző forduló után...

Dinamo Brest - BATE

Fehérorosz bajnokság

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3 alatt (AH)

22Bet odds: 1,664

Kezdés:  2020.05.20. 18:00

 

A Dinamo Brest 2019-ben kiénekelte a sajtot a BATE szájából, hisz bajnok lett. A BATE Boriszovban benne maradt az ütés, nagyon mélyen volt a bajnoki rajtnál, két hatalmas sallert kapott, aztán magához tért, most pedig ott tartunk, hogy ligaelső. Ellenben a Brest 'csak' a hetedik helyen áll, ha most kikapna, már 9 pontra hízna a különbég a két rivális között.

Két lehetőség van e bajnoki előtt. Vagy nagyon langyos, unalmas meccset látunk, ahol a két fél nem különösebben akar semmit a találkozótól, és mindketten úgy lesznek vele, hogy energiát próbálnak spórolni a hétvégi fináléra, és megúszni sérülés nélkül. Ez esetben látunk majd egy jó 0-0-t. A másik eset, amikor legalább az egyik csapat focizni akar, akkor van esély egy mozgalmas találkozóra. A Dinamo Brest érdeke lenne az utóbbi, egyrészt hazai pályán csak kellene mutatni valamit, másrészt vélhetően nem szomorkodna, ha a tavalyi bajnok otthonából csak egy ikszet hozna el.

Bár valószínűleg Fehéroroszország két legjobb csapata találkozik, közel sem jelenti azt, hogy itt gólzápor lesz. Pont attól jók, mert megvan az egyensúly védekezés és támadás között, és a tisztelet is megvan egymás felé. Ráadásul azt nem lehet elfelejteni, hogy hétvégén ott a kupadöntő, ráadásul ez hétközi bajnoki, tehát a regenerációra is kevesebb idő maradt.

A mi tippünk, hogy itt közel sem fognak a felek 100%-ot beletenni. Eleve megvan a respekt egymás felé, ráadásul hiába a bresti hazai hazai pálya, a BATE nagyon jó formában van, így vélhetően a Dinamo sem lenne annyira szomorú egy remi után.  Valószínűleg a két edző a rotáció elvét is alkalmazza, tehát mindkét együttesbe kezdőjébe lesznek kevesebb lehetőséget kapó focisták, ez sem kedvez majd az olajozott támadó játéknak.

Az előző idényben mindkét bajnokijuk 2,5 alatti volt, a mi tippünk, hogy ez most sem lesz másként.

Címkék: sportfogadás, tipp,