Darts: Noppert megtréfálhatja van Gerwent

2022-06-24
A Dutch MAsters olyan torna, ahol rögtön a nyitónapon döntőnek beillő meccseket rendeznek. Ez annak köszönhető, hogy a holland darts ontja magából a tehetségeket

Micheal van Gerwen - Danny Noppert

Dutch Masters

 

Online sportfogadás tipp:  Noppert +1,5 leg

Unibet odds: 1,72

Kezdés: 2022.06.24. 22:00

 

Az előző napok, illetve inkább hetek híre volt, hogy MvG-t kéztő alagút szindrómával diagnosztizálták, és odáig 'fajult' a helyzet, hogy MvG-t műteni kellett. Így a páros vb-t kihagyta, ez idő alatt megoperálták, a műtét pedig sikeres volt. Legalábbis a közösségi médiában Gerwen ezt írta, higgyünk neki.

Aztán, hogy a tába előtt a frissen műtött kézi mire képes, meglátjuk. Gerwen azért a műtétje előtt megnyerte a Premier Ligát, jósok pénz a kasszába passzírozva, viszont tényleg nem hagyott ki sokat, máris visszatér.

Ellenfele a szintén holland Noppert, aki eleve van Gerwen egyik mumusa. Utolsó öt meccsükből 3-mat Noppy nyert. Danny tempója, stílusa nem ízlik MvG-nek, Noppert talán a leglassabb holland dartsos a top100-ban. Ő nem a tipikus darálós holland iskolát játssza, inkább a lassabb megfontoltabb stílus képviselője. Ezzel viszont tud érvényesülni, és ugye ott a bizonytalansági faktor, hogy működik majd MvG keze. Lehet jobb lesz, mint volt, de lehet, hogy egyelőre még döcögni fog a játék.

Szóval ez akkor sem feltétlenül lett volna rossz tipp, ha nem műtik MvG-t, de így, hogy kés alá feküdt, még inkább tűnik játszhatónak. Igazából Gerwen a PL-t akarta nagyon behúzni, presztízsben is sokat számított pénzben meg aztán végképp. A forma ott megvolt, sikerült behúzni, ez amolyan visszatérő torna, ha sikerül nyerni, az jó, de ha nem, akkor sincs baj.

Címkék: sportfogadás, tipp,