Darts: MvG a végállomáshoz érkezett

2021-07-24
Az előző évek a dartsban Michael van Gerwenről szóltak, ám a jelen aligha, MvG jelenleg eléggé formán kívül van, és már az szerencse, hogy a WM elődöntőjébe verekedte magát.

M. van Gerwen - Peter Wright

Darts - World Matchplay

 

Online sportfogadás tipp:  Peter Wright győzelem

Unibet odds: 1,80

Kezdés: 2021.07.24. 21:40

 

Peter Wright nem igazán izzadt meg Blackpoolban a 2021-es World Matchplay-n. Meccseit 8, 6 és 9 leg különbséggel nyerte. Nagyon magabiztos, és amikor Wright ilyen koncentrált állapotban játszik, nem nagyon lehet legyőzni. Jól dobja a tömeget, jól kiszállózik, nem nagyon lehet megingatni.

Noppert és Cullen után Michael Smith sem tudott mit csinálni, hiába játszott jól Smith, kikapott 16-7 arányban.

Közben MvG szenvedett, mint malac a jégen. A holland darts-os Heta és Ian White ellen sem játszotta azt a bizonyos űrdarts-ot. Bár White elleni játéka azért a korábbi Gerwent idézte, de ritkán képes ő olyasmire. Ráadásul itt már 17 nyert legig játszanak, és a holland játékos közel sem tűnik annyira stabilnak, hogy egy ilyen hosszú meccset mentálisan, és talán fizikálisan is elbírjon. A pénteki meccse Asp ellen igazi szenvedés volt. Nehéz eldönteni, melyik játékos volt gyengébb. Nyílván Asp, de van Gerwen is nagyon gyengén játszott önmagához képest. Szektorhibák, pocsék kiszállózás, ne szépítsük, gyenge minőséget hozott az a meccs. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a közönség helyenként fújjolt, a végén pedig a két játékos nem győzött elnézést kérni a színpadon a 'produkció' miatt.

Van Gerwen nincs olyan formában, hogy Wright-ot legyőzze. Az eddig mutatott játék alapján az 1.80 nagyon remek kis odds a tarajos játékosra. Utolsó meccsük, ami a PC 20-as állomásán volt, 8-2-es Wright sikerrel ért véget. Az azért jelzi, hogy mire számíthatunk a WM elődöntőjében.

Címkék: sportfogadás, tipp,