Darts: José de Souza a továbbjutásért játszik

2020-11-19
A Grand Slam of Darts 2020-as sorozata csütörtökön véget ér. Este 8 meccs vár ránk, nyolc játékos még továbblép, nyolc pedig búcsúzik.

José de Souza - Lisa Ashton

Grand Slam of Darts

 

Online sportfogadás tipp: de Souza -2,5 leg

Unibet odds: 1,45

Kezdés: 2020.11.19. 20:00

 

A portugál de Souza kezében a saját sorsa, ami a továbbjutást illeti. Mindössze egy győzelem választja el a továbbjutástól, és papíron a legkönnyebb meccs vár rá Lisa Ashton ellen. Idén Mikuru Suzuki és Lisa Ashton sem nyert még meccset, de Suzukinak például volt négy meccsnyila is Price ellen, mindet elrontotta. Ashton pedig Ratajskit izzasztotta meg, hisz a lengyelek első számú játékosa csak 5-4 arányban nyert. Érdekes játék, és csalókák az átlagok, hisz 20 átlagpont volt a két játékos között, mégis mennyire szoros lett a vége.

Viszont azt ne feledjük, hogy de Souza azt a Ratajskit is megverte, aki legutóbb 104-es átlaggal verte Ashtont. De Souza egyébként ismerős lehet onnan is, hogy a magyar válogatott ellen is játszott a párjával, és Souzáék nem is vicceltek, Patrikékat 5-0-lal küldték haza.

Vannak remek női játékosok, Sherrock, Ashton, Suzuki, de a hölgyek azért még hosszabb távon nem annyira konzisztensek. Egy-egy meccsen képesek a bravúrra, de aztán az is igaz, hogy sokszor dobnak 80-85 körüli átlagot, vagy az alatt, márpedig ezzel a PDC elitjében max 1-2 leget lehet fogni. Most 5 nyert legig játszanak még, a tippünk pedig az, hogy Ashton maximum kettőt fog de Souza ellen. A portugál játékos nagyon egyben van, Smith ellen is jól játszott, közel 100-as átlag, 3 darab 180, de Smith ott elementális volt. Brutális tömeg, mellé 8/5 duplára, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.

De Souza higgadt játékos, koncentrált, és hiába csonka ez a szezon, a PDC elitjébe lépett. Már a 34. helyen áll a PDC világranglistáján, szóval jön felfelé, mint a talajvíz. Saját kezében a továbbjutás, és nem olyan játékos, aki elizgulja a hasonló helyzeteket. Mi maximum 1-2 leget adunk az angol hölgynek, 1-2 legben kijöhet neki a lépés, de a luzitán játékos magabiztos győzelmét várjuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,