Crystal Palace - Arsenal: Kezdődik!

2022-08-05
Kezdődik a 2022/23-as idény, amely nem lesz akármilyen, mivel télen vb-t is rendeznek. A PL pont arról híres, hogy télen szét vannak hajtva a játékosok az ünnepi időszakban, most a naptár a hagyományostól eltér.

Crystal Palace - Arsenal

Premier League - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Ödegaard kaput eltaláló lövései 0,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: 2022.08.05. 21:00

 

Az előző idényt az Arsenal az 5. helyen zárta, két ponttal csúszott le a BL-ről. Az Ágyúsok azon lesznek, hogy ebben az idényben beférjenek a top4-be, ami nem lehetetlen. A harc nagy, de az Arsenal erős!

Ami a Palace-t illeti, ennyire szép tervek aligha vannak, stabil középcsapat szeretne lenni, és biztosan bennragadni. Az előző idényt a 12. helyen zárta a Crystal Palace, ez a minimum, amit el szeretne érni, és ha picit feljebb sikerül lépni, akkor mehetne nemzetközi porondra is.

Zinchenko és Fabio Vieira pénzbe került a klubnak, de pl. Gabriel Jesus ingyen érkezett a City-től. Lenót eladták, Lacazette visszament a Lyonhoz, de ha azt nézzük, hogy Jesus érkezett, ez a csapat nem gyengült, mert a kulcsemberek maradtak.

A Palace csapatánál perememberek jöttek és mentek, szóval a kulcsemberek maradtak. Vieira mester vélhetően a taktikán sem változtat, stabil védekezés, abból gyors kontrák. Ez a csapat így van felépítve, összerakva, és igazából működött is ez a foci, a Palace több olyan meccset is megnyert, amikor mezőnyben igencsak alá volt rendelve az ellenfélnek, de a focit gólra játsszák. Érdekesség, hogy annyira mélyen és stabilan védekezik a Palace, hogy az előző idényben egyetlen csapatként nem kapott gólt kontrából! Szóval Vieira edzőként is olyan, mint játékosként, azért lehúzni egy olyan idényt, ahol még csak véletlenül sem kap gólt kontrából egy csapat, nem semmi.

Egyébként az Arsenal együttesének is erőssége a kontra, de Sakáék ellentámadásból vélhetően nem fognak betalálni. A Palace viszont amilyen kevés gólt kap kontra után, a rögzített szituációk kivédekezése nem erőssége. Más kérdés, hogy az Arsenal pl. nem annyira erős fejeseket illetően.

A felkészülés mindkét oldalon jól sikerült, edzőmeccseken szinte gálaszerű eredmények jöttek. Az Arsenal pl. 6-0-ra verte a Sevillát, ami nem semmi. Tippelni nem könnyű. Mondjuk nem is nehéz, de jó tippet találni az. A mi választásunk, hogy a mélyen védekező Palace-t átlövésekkel lehet megbontani, így Ödegaard pár távoli bombát biztos kapura küld. Szabadrúgásokat is el szokta vállalni, szóval az Ágyúsok vezére pár lövést biztosan elsüt, és egy-kettő jó eséllyel kaput is talál.

Címkék: sportfogadás, tipp,