Budafok - DVTK: Megpecsételődhet a Diósgyőr sorsa

2021-04-16
A Diósgyőr évek óta kötéltáncot jár, de az előző években rendre benn tudott ragadni az élvonalban. Kérdés az, hogy ez idén is sikerül, vagy most jött el az idő?!

Budafok - DVTK

NBI

 

Online sportfogadás tipp: Lesz kiállítás

Unibet odds: 4.20

Kezdés: 2021.04.16. 18:00

 

Az Unibet nem is oly rég húzott egy meglepőt, és egész komoly kínálatbővítést hajtott végre az NBI-es meccsekre. Pár hete már fogadhatunk a top ligákhoz hasonlóan a lapok számára is, bár jegyezzük meg, hogy aki nagyobb tétekben játszik, azok csalódni fognak, mert az unibet azért itt több tízezres téteket nem mindig fogad be.

Viszont a 'kis' nyeremény is nyeremény, és talán ez a profi hozzáállás. Persze garancia nincs rá, hogy bejön egy tipp, de ha az ember jónak érzi, még mindig jobb rátenni mondjuk 5000 Ft-ot, mint sopánkodni azon, hogy nem engedte nekünk a nagyobb tétet.

Szóval itt ez a Budafok-DVTK meccs, az utolsó helyezett az utolsó előttihez látogat. Óriási a tét, ha a Budafok nyerni tud, már 7 ponttal előzné a Diósgyőr 4 fordulóval a zárás előtt. A DVTK-nak élet-halál ez a meccs,d e a Budafoknak szintén. Egyébként a budafokiak a következő körben szintén kiesési rangadót játszanak a ZTE ellen, ha valami csoda folytán e két meccset hoznák, akkor valószínűleg bennragadnának.

A tippünk, hogy ezen a Budafok-DVTK meccsen villan a piros lap. A Budafok utolsó 5 bajnokija közül 3 volt olyan, ahol volt kiállítás. Kétszer a Budafok játékosa kapott pirosat, egyszer pedig kedvezményezett volt. A DVTK legutóbb a Paks elleni hazai meccsen pörgött túl, már a 7. percben villant a piros lap Zivulic-nak, aztán még 5 DVTK-játékos kapott sárgát. Más kérdés, hogy a Paks ellen így sok esélye nem volt a pontszerzésre.

Berke Balázs vezeti a meccset, lapok szempontjából talán az átlagos a jó szó rá. Viszont ha kell, villantja a pirosat. Az előző idényben 5-ször kapta elő a kiállítást jelentő kártyát, idén eddig 'csak' kétszer, de az egyik meccsen épp a DVTK játszott. De ez tényleg nem egy átlagos meccs, ez sorsokról dönt, nem nagyon képezi vita tárgyát, hogy itt a vesztes fél jó eséllyel megváltja jegyét az NBII-be. Lesz itt feszültség, frusztráció bőven, szóval komoly a sansz, hogy villan a piros.

A két együttes előző meccsén is villant a piros, azt is Zivulic kapta, de a sárga lapból is született hét darab, szóval az sem lehetett egy finom meccs. Ez sem lesz. A piros lap ennek ellenére meglehetősen erős, 4.20-as szorzóval fogadható, aki kicsit óvatosabb, annak a 4,5 lap felett tippet ajánljuk 1.63-ért.

Címkék: sportfogadás, tipp,