Betis - FTC: Fekir nélkül talán lehet sansz

2021-11-25
A Ferencváros az NBI-ben a vérzést megállította azzal, hogy a Várdát és a Vidit megverte. Ezek ráadásul magabiztos, nagy-arányú győzelmek voltak, de a nemzetközi színpadkép az még mindig elég cudar képet fest.

Betis - FTC

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 3,5 alatt

Unibet odds: 1.65

Kezdés: 2021.11.25. 18:45

 

A G csoportban a Leverkusen 10 ponttal vezet, mögötte a Betis 8, valamint a Celtic 7 egységgel. Ez a három csapat még továbbléphet, a Fradi ott kullog a 4. helyen, pont nélkül.

Ez az ősz nem az FTC-ről szól. Igazából teljesen esélytelen volt minden meccsén, az őszi forma nem volt jó, ne szépítsük. Szétcsúszott a Fradi, kimerült, elfáradt, teljesen mindegy. Végül is a célját elérte, feljutott az EL-főtáblára, ami viszont szép eredmény. A selejtezőkben jól teljesített, ez most így jött össze. A Fradi-szurkolók viszont annak mindenképp örülhetnek, hogy hosszú távon nincs ellenfele kedven csapatuknak.

Csütörtökön irány Sevilla, ahol alaposan eláztatta az eső a pályát az előző napokban. Még a meccs napján is van sansz az esőre, szóval a pályát locsolni aligha kell majd...

A Betis számára ideális forgatókönyv lenne, ha a Leverkusen legyőzné a Celticet, és nyerne. Így a 6. körben csak a csoport első helye lenne kérdéses. Egy dolog biztos, a Ferencvárosnak nincs miért izgulni, már a Konferencia Liga folytatás sem jöhet össze. A két csapat Budapesti összecsapása igazából semmi különlegeset nem hozott. A Betis 3-1-re nyert, nagyjából reális eredmény született. Mindenféle statisztikai mutató ezt támasztja alá, a Betis több gólt lőtt, több lövése, szöglete volt, a labdát 60%-ban birtokolta.

Otthon is favorit a Betis, ám Nabil Fekir nem játszik, ami sablonosabbá teszi a sevillai együttest. Fekir a Betis legtöbbet és legjobban cselező játékosa. Sok helyzetet alakít ki, gólokat lő, gólpasszokat ad, és akkor jó kérdés, Canales vagy a most remeklő Juanmi nem kap-e pihenőt Pellegrinitől. A Betis a LaLigában az 5. helyen áll, idén végre összejöhet a top4, azaz a BL-indulás. Fekir is ezért jött, ezért igazolták, hogy a csapatot a BL-be vezesse. Idén viszont például a Barcelona annyira nem acélos, közel sem biztos, hogy helye lesz a top4-ben.

Mi egy olyan meccset várunk, ahol a Betis csak arra figyel, hogy nyerjen. Az FTC pedig bár rúgja a gólokat itthon a riválisoknak, nemzetközi porondon annyira nem megy. A jó mély, felázott pálya sem fog kedvezni a játéknak, sok energiát vesz majd ki a játékosokból, és az egyik csapatnak sem célja, hogy úgy igazán elfáradjon. A Betis-nek és a Fradinak is kell energia a hétvégére. Épp ezért tippelünk mi arra, hogy a gólok száma 3,5 alatt marad. A Fradi eleve vagy betalál, vagy sem. A Betis pedig Fekir nélkül talán annyira nem veszélyes, kevésbé kreatív, az pedig biztosan célja Stöger csapatának, hogy a megalázó 4-5 kapott gólt elkerülje. Egy szűk Betis-siker még a Fradi részéről is a 'benne van' kategória, de ha mondjuk kap egy 4-0-t, az azért nem nézne ki jól, hiába a Várda és a Vidi elleni sikerek.

Címkék: sportfogadás, tipp,