Betis - Barcelona: Bajnokit pótolnak a Heliopolison

2023-02-01
A Real Betis és a Barcelona pár napja találkozott a Szuperkupa elődöntőjében. Akkor a végén a Barca örülhetett, és nyerte végül a Szuperkupát a Madrid legyőzésével.

Real Betis - FC Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Real Betis kaput eltaláló lövései 2,5 felett

Unibet odds: 1.50

Kezdés: 2023.02.01. 21:00

 

Szuperkupa találkozón a Barca örült, ezt nem szeretné átélni a Betis. Nem visszavágó ez, miért is lenne. Nem kupa. Az egy találkozó volt, nem több. Nincs ellentét, nincs gyűlölet. Ez egy másik sorozat, és a bajnokság talán még a Szuperkupánál is fontosabb. 

A bajnokságból lehet eljutni a BL-be, és a Betis évek óta a LaLiga top4-ét üldözi. Ezért dolgoznak, és most megint realitás, hogy a Betis végre összehozza az áhított top4-es pozíciót. A Barcelona és a Real megint kirobbanthatatlan onnan, de a Sevilla szezonja zaklatott, amit a riválisok -mint a Betis-, kihasználhatnak. A Betis pechje, hogy ebben az idényben meg a Sociedad erősödött meg, és stabil dobogós.

Semmi sincs veszve, hisz a Pellegrini vezette csapat meccshátrányban van, és csak 3 pontra van lemaradva a most 4. Atleticótól. Féltávnál még csak félévi bizit osztanak, az meg csak tájékoztató jellegű. 

Azért ha itt Fekir, Canales, Juanmi és Iglesias egészséges marad, retteghetnek az ellenfelek. A szezon elején, amikor ők jó formában voltak, a Betis szépen hozta a pontokat, Juanmi pedig az egész liga egyik legjobbja volt. Aztán közbe jöttek a sérülések, a zöld-fehéreknél szokásos piros lapok, eltiltások, így nézve az a 31 pont, és a 6. hely nem is néz ki rosszul.

A szezon 2. felére fordulva ismét minden kreatív játékos bevethető, Fekir is ismét játszhat, Juanmi is előbb-utóbb teljes értékű tagja lesz a keretnek. Luiz Henrique bizonyított ősszel, a csapat egyik legjobbja volt. Szóval van kraft a Betisben, van tartalék. 

A január közepi Szuperkupa meccsen semleges pályán már a félidőben összejött a Betistől 3 kaput eltaláló lövés, aztán a 2. félidőben még három. Az unibetnél a 2,5 kaput eltaláló lövés az andalúz együttes részéről 1.50-nes szorzóval fizet. Ez annyira acélos tipp, hogy nem is kerestünk tovább. Otthon egész biztos meg szeretnék tréfálni a Barcát. A liga legjobb szurkolótábora előtt az a minimum, hogy Fekirék mindent beleadnak, aztán hogy ter Stegen megint kifog mindent, vagy most benyel egyet-kettőt, az már a tipp szempontjából mellékes. 

Címkék: sportfogadás, tipp,