Belgium-Kanada: Jéghokiban több esély lenne

2022-11-23
A kanadai csapat legnagyobb sztárja, a Bayernben focizó Davies azt ígérte, hogy Kanada nem lesz pofozógép a vb-én. Ez valószínűleg igaz, de hogy milyen erőt képvisel Kanada valójában, este kiderül

Belgium - Kanada

Foci-vb

 

Online sportfogadás tipp:  Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.84

Kezdés: 2022.11.23. 20:00

 

Kanada 2026-ban a vb társházigazdája lesz, most pedig belekóstol abba, milyen is egy vb-n részt venni, és nem csak a tv-ből nézni. Kanadában a téli sportok mondjuk sikeresebbek, ami nem meglepő, meg ha már foci, akkor a Sinclair vezette női csapat az, amely világszinten meghatározó, de manapság már Kanada férfi válogatottját sem lehet lebecsülni. Larin, Hutchinson, Davies vagy David igencsak jó játékosok. 

Persze e meccs favoritja egyértelműen Belgium, de Messiék is bizonyították, hogy nem elég a mezt kivinni a pályára. Kanada egész biztos apait-anyait belead, Davies-éket nem nagyon fogja érdekelni, hogy papíron erősebb az ellenfél. 

A mérkőzést a Zambiai Sikazwe vezeti, szóval igazi multikulti esemény, egy Észak-amerikai és egy európai csapat találkozóját Ásziában egy afrikai spori vezeti. Sikazwe négy éve is kapott két találkozót, ahol lapok szempontjából elég szélsőséges találkozók voltak számára. Az első meccsén 1 sárga született, aztán jött a Belgium-Panama, ahol 8-szor mutatta fel a sárga lapot. Természetesen Panama vitte a prímet, nem épp a finom fociról híres együttes, de Panama 5 lapja mellett Belgium is kapott 3 sárgát az afrikai játékvezetőtől. Kanada is kemény focit játszik, és ami számít, hogy vannak gyors játékosai. Pl. a Bayern légiósa, Davies, akit a belga bekkek és középpályások sem biztos, hogy szabályosan tudnak tartani. Larin és David két igencsak fizikális, gyors, dinamikus támadó, és súlyban is meg vannak, szóval őket sem lesz könnyű tartani. Ha Kanada kontrázgatni akar, a gyors megindulásait a belgák többször csak foult árán fogják megállítani. Larin és David mellett pedig ott lesz Buchanan, aki a belga Bruges légiósa, szintén acélos bajnokságban játszik, és a Bruges-zsel a BL-ben simán jutott tovább, többek között az Atleticót kipöckölve! Szóval így nézzünk Kanadára. Egész biztos, hogy kemény, tökös focit tesznek majd a pályára, ha a belgák csak a mezt viszik ki a pályára, könnyen járhatnak úgy, mint Argentína. 

A mi tippünk, hogy a lapok száma 3,5 fölé emelkedik, mert Kanadában alapvetően benne van a keménység, de Witseléket sem kell félteni. 

Címkék: sportfogadás, tipp,