Bayern München - PSG: Ez flúgos futam lesz

2021-04-07
Rengeteg hiányzóval vág neki a Bayern a PSG elleni BL-meccsének, de a bajor csapatot így sem lehet leírni.

Bayern München - PSG

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.56

Kezdés: 2021.04.07. 21:00

 

A koronavírus folyamatosan írja át az esélyeket a BL-ben. A Bayernből Gnabryt 'vette ki', ami csak azért fájó, mert Lewandowski pedig sérülés miatt nem áll Flick rendelkezésére. Sérült még D. Costa is, szóval a kreatív zónából három játékos dőlt ki, akiket már nehéz pótolni. Flick persze megteszi, és ilyenkor jól jön, hogy a keretben több olyan játékos is van, akik sok poszton képesek játszani.

Ami a PSG-t illeti, Paredes eltiltott, Florenzi és Verratti a koronavírus miatt nem játszik, Bernat pedig sérült. Van viszont Neymar, aki mostanában több piros lapot gyűjt, mint ahány gólt lő. Lesz Mbappé és di Maria, előttük Kean, azért ez egy elég bika támadó négyes. Mögöttük két szűrő, és klasszikus négy védős felállás.

Itt a PSG kevésbé érdekes, sokkal nagyobb megfejtést igényel a Bayern. Csak találgatni lehet, Flick milyen felállásban is kiket játszat. Azért az jó hír, hogy Alaba, Davies, Kimmich, Goretzka, Sané vagy Müller sok poszton bevethető. Tele van all round játékossal a München, de azért az összhang nagyon fontos. Nagyon fontos Lewandowski szerepe, szóval szinte biztos, hogy lesznek gyönyörű akciók, és lesznek kihagyások bajor részről.

A PSG gólt akar lőni idegenben, és talán fog is. Ez a 2020/21-es Bayern nem arról híres, hogy nem kap gólt. A PSG szintén sebezhető, emlékezhetünk rá, hogy a továbbjutása is mennyire bonyolult volt.

Mi nem nagyon tudjuk elképzelni ezt a meccset gólok nélkül. A Bayern igazi nagypályás futsalt játszik majd, mindenki mindenhol fel fog tűnni a pályán. De annyira jó játékosok alkotják ezt a Münchent, hogy bárhogy forgatja a focistáit Flick, egy-két gól biztos megszületik hazai oldalon.

Címkék: sportfogadás, tipp,