Bayern München - 1. FC Köln: 'Kilőtték-e' magukat a Kecskések?

2023-01-24
A Köln alaposan megszórta a Werdert, hisz az új év első meccsén 7-1-re tudott nyerni a Bréma ellen. A kérdés, hogy mi maradt a tankban, mert a bajorok ellen ha hét gól nem is, úgy 3-4 biztos kéne a győzelemhez.

Bayern München - 1. FC Köln

Bundesliga I 

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.68

Kezdés: 2023.01.24. 20:30

 

Nem mindennapi, hogy egy csapat (amely nem a Bayern) lő hét gólt egy meccsen. A Köln lőtt, így nem csoda, hogy nyerni tudott a Werder elleni találkozón. Pavlenka biztos nem aludt jól, azért hetet kapni még jéghokiban vagy néha vízilabdában is ciki.

A Kölnnek minden bejött, ami kapura ment, az gól lett. A csapat önbizalmának rosszat biztos nem tett, és szüksége is volt a győzelemre a Kölnnek, mert vészesen közel volt a kieső zóna. Az egy kötelező volt, amely jól sült el, ez egy teljesen másfajta találkozó lesz. 

Itt a Kecskések részéről a döntetlen is nagy eredmény lenne. Münchenben egy pontot a Bundesliga csapatok zöme bármikor aláírna. Persze nem lehetetlen nyerni, mert Lipcsében még elég álmoskás volt a bajor csapat. Mindössze egy gól jött össze, a helyzetek száma sem volt az igazi. Olyan tipikus nyitómeccs-féleség, ellenben a Köln által lőtt hét dugó azért nem akármi. 

A mi tippünk, hogy a Kecskések hagytak gólt a müncheni találkozóra is. Nekik nincs veszíteni valójuk, szóval nyugodtan játszhatnak. Simán benne van, ahogy ezúttal nem lövik, hanem kapják a hetest. 

Viszont a Bayern azért messze nincs még fókuszban. Neuer a vb utáni síbalesettel elintézte magát tavaszra. Upamecano nem egészséges, Mazraoui szintén megfigyelés alatt, L. Hernandeznek a térde sajog, szóval hátul lehetnek gondok. 

A Köln előző 5 Bayern elleni találkozójából 4-szer szerzett gólt. Erre most is látunk esélyt, bár való igaz, azért a mindkét csapat lő gólt opcióra az 1.68-nál picit vaskosabb szorzót is el tudnánk képzelni. A München a Salzburg elleni 4-4 alkalmával is 'bizonyította', hogy Neuer nélkül ez a csapat nem ugyanaz. Neuer azon kívül, hogy a világ egyik legjobb kapusa, szinte az ötödik védője a Bayernnek. Egy  kölni dugó simán benne van este, az meg tényleg elég valószínű, hogy Musialáék 2-3 dugót elöl összehoznak.

Címkék: sportfogadás, tipp,