Barcelona - Sevilla: Nem annyira egyértelmű ez!

2023-02-05
A Sevilla kezdi összekapni magát, és utolsó 4 bajnoki meccséből 3-mat megnyert. A Barca hiába favorit, nem mehet biztosra ezen a találkozón.

FC Barcelona - Sevilla

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Sevilla kaput eltaláló lövései 1,5 felett

Unibet odds: 1,44

Kezdés: 2023.02.05. 21:00

 

A Barcelona hazai pályán a Camp Nouban minden meccsen favorit, talán kivéve akkor nem, amikor a Bayern esetleg a Man. City jön vendégségbe. Az meg ritka, mert a Barca mostanában kipottyan a BL-ből...

Pedriék egyébként a bajnokságban szépen menetelnek a végső győzelem felé vezető úton. Mikor e találkozót kezdik, már tudják majd a korai Mallorca-Real Madrid találkozó végeredményét. De akár nyer a Madrid, akár nem, a cél otthon a katalán együttesnél a győzelem.

Nem is lehet kérdés, hogy gólt fognak lőni, legalábbis elvileg. Kérdés inkább az, hogy fognak-e kapni. Vagy milyen felfogásban játszik a Sevilla, mennyire lesz bátor, mennyire lesz defenzív. Ha abból indulunk ki, hogy benn akar maradni, akkor defenzív lesz. Viszont a Sevilla talán ennél többet akar. Nincs még veszve, hogy odaérjen a top7-be, mindössze 8 pont a távolság a most 7. Bilbao mögött, és van még egy fél szezon...

Vélhetően a Sevillának egy pont nem oszt-nem szoroz, mert benn fog maradni akkor is, ha a Barca megveri. Viszont ha a Sevilla veri meg a Barcelonát, az olyan lökést adhat az andalúz csapatnak, amely még inkább megindíthatja. Mi elsősorban a szándékra fogadunk, a Sevilla kaput eltaláló lövéseire. 

Nem nagyon tudtunk dönteni, mi is legyen a végső tipp: A Sevilla kaput eltaláló lövései 1,5 felett elég tuti, de 'csak' 1.44 az odds. Ha a 2,5-ös line-t választjuk, akkor 2.12 az odds, de nagyobb a rizikó. 

Mindkettő jónak tűnik, mert a Sevilla ebbe a meccsbe bele fog állni. Egyre jobb a forma, de mi maradnánk a biztosabb opciónál. Azért ez a Sevilla jobb csapat, mint a helyezése mutatja. Nincs veszíteni valója, épp ezért biztos okoz kellemetlen perceket a csapat a Barcának. Félidőnként egyszer biztos tesztelve lesz ter Stegen, de ahogy írtuk, a 2,5-ös line is jónak tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,