Autójában sírta ki magát a 21 milliárdos lottónyertes

2020-11-13
Egy kanadai férfi, miután megtudta, hogy övé lett a Lotto Max elnevezésű játék 70 millió dolláros jackpotja, kirohant az üzletből, és elkezdett sírni az autójában.

 

Még a parkolóból felhívta az édesanyját, aki hallotta a hangján, hogy sír, és persze egyből elkezdett aggódni. „Ezek örömkönnyek, Anya, mert épp most nyertem 70 millió dollárt a Lotto Maxon!” – mondta neki, és jó párszor el kellett ismételnie, mire az asszony felfogta nagy rémületében. „Mikor aztán rájött, hogy mi történt valójában, Anyám, aki egyébként sosem káromkodik, mondott pár cifrát!”

 

A 44 éves Adrian Olmstead elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy négy szelvényt ellenőrzött a terminálon. Három szelvénnyel ingyenes játékot nyert, a negyediknél azonban azt látta, hogy „nagy nyertes”, és először azt hitte, hogy 70 ezer dollárt nyert. Később fogta csak fel, hogy valójában 70 millió dollárról van szó.

 

 

“Elsődleges célom, hogy jó életünk legyen,” nyilatkozta a kétgyermekes édesapa, „de úgy akarom nevelni a gyerekeimet, hogy tudják a pénz értékét, megértsék a kemény munka fogalmát, és meg akarom tanítani nekik, hogy hogyan gondoskodjanak magukról felnőttkorukban.”

 

Azt tervezi, hogy vesz egy új házat egy hatalmas telekkel, hogy legyen helye a gyerekeknek játszani. Az édesanyjáról is gondoskodni fog, és pár olyan dolgot is fog venni, amivel örömet szerezhet a családnak, például egy lakóautót vagy egy új halászhajót, és egy „gyors autót” magának.

 

"Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy gondoskodjak a családomról" - mondta. „Ezt most olyan módon tudom megtenni, amiről korábban soha nem is álmodtam. Ez a pénz jó életet biztosíthat még a jövőbeli unokáim számára is.

 

Azt biztosíthat majd az a szerencsés illető is, aki megkaparintja a november 20-i EuroMillions Szupersorsolás 130 millió eurós, azaz úgy 47 milliárd forintos jackpotját. Az idén negyedszerre megrendezett Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha nem lesz telitalálatos, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a 200 millió eurós jackpot plafont. A theLotter online lottózóban már elővásárlásban kaphatóak a szelvények a november 20-i sorsolásra.