Atletico Madrid - Real Betis: Gonzalez Gonzalez szórhatja a lapokat

2020-07-11
Az Atletico - Betis meccsen nincs olyan őrületesen nagy tét, ettől függetlenül parázs meccset várunk a két együttes találkozóján.

Atletico Madrid - Real Betis

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Lapok száma 5 felett (AH)

22Bet odds: 2.10

Kezdés:  2020.07.11 22:00

 

Az Atletico Madrid BL-indulását nem nagyon veszélyezteti semmi. A top4-es helyezése biztosnak tűnik, épp ezért a 'tico aligha fog görcsölni a Betis elleni találkozón. Ami viszont okozhat gondot, hogy Vrsaljko és Hermoso sem egészséges régóta, és legutóbb Giménez is megsérült, szóval a védelemben azért lehetnek gondok, ráadásul Savic sem annyira friss.

Ami jó hír, mind nekünk a tipp szempontjából, mind az Atletico fanok számára, hogy Costa visszatér eltiltásából, és azért ha valaki, akkor Costa képes lapot generálni. Carrasco is ez a kategória, szintén kezd ma este.

Ha lapokról, és főleg piros lapokról van szó, akkor a Betis-t nem kell félteni. Sárga lapok terén a 6. a ligában, piros lapok tekintetében viszont a 2. a Betis. A zöld-fehérek rengeteg piros lapot gyűjtenek be, pedig nem egy durva együttes alapvetően. Legutóbb Fekir hozta össze magának a piros lapot, ő most visszatér, de nem kizárt, hogy Parteyék felidegesítik, aztán ismét eldurran az agya a franciának.

Jó kis tipp ez, hisz mindkét csapatban erős a kreatív zóna, sok játékos van, akik jól cseleznek, és a védőjük csak szabálytalanul tudja megállítani. Lendület is van a csapatokban, szóval jó alapanyag ez a párosítás a 'lapozáshoz'

Az előző hat meccsük minimum 7 sárga lapot mindig hozott, ebből is látszik, hogy mire lehet számítani este 22 órától. José Luis G. Gonzalez vezeti a meccset, a Betisnek például a Getafe elleni meccset két piros lapot is adott 'ajándékba', igazi ámokfutást rendezett a spori azon a meccsen. Mondjuk tény ami tény, azóta egyszer sem vette elő a piros lapot, de talán a Betis ismét kiprovokál egy piros lapot Gonzalez játékvezetőtől. Mellesleg az Atletit sem kell félteni, Parteyék sem játszanak épp puhán, és bár nincs nagy tét, tempó az lesz, amely magával hozhatja a lapokat is.

Címkék: sportfogadás, tipp,