Atletico Madrid - Betis: A Clásicó árnyékában

2020-10-24
Az Atletico - Betis meccs arról hivatott dönteni, hogy melyik együttes ugrik fel a közvetlen élmezőnybe. Bár a bajnokság elején járunk, nagyon nem mindegy ennek a meccsnek a végeredménye melyik csapat számára alakul kedvezően.

Atletico Madrid - Betis

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 2.07

Kezdés: 2020.10.24. 21:00

 

A közelmúltban a két csapat találkozóin nem potyogtak a gólok. Talán most sem fognak, de nem is erre tippelünk. A mi tippünk, hogy Lahoz spori színessé teszi ezt az összecsapást, magyarán lesznek lapok. sok-sok sárgát várunk, és mi tagadás, a pirosat is.

Ez a két csapat simán összehozhat egy olyan találkozót, ahol két számjegyű a büntetőpontok száma. Mateu Lahoz manapság nem feltétlenül ad lapot mindenre, de azért ott van benne a 'régi' Lahoz, aki tényleg minden apró foultot lappal büntetett. Ha van csapat, amely képes belőle kihozni a régi Lahozt, akkor ez a kettő az.

A Betis eleve a legtöbb lapot gyűjtő csapat a Getafe mellett, ám a duplán számító piros lapok tekintetében a 'legjobb', az előző idényben is a legtöbbet szedte be, és idén is nagyon jól áll. Tele van a két együttes emocionális játékossal, olyan spílerekkel, akik lapot generálnak vagy maguknak, vagy az ellenfélnek. Elég csak Fekirt említeni, aki a nagy meccseken szinte mindig kap sárgát, de róla is kapnak a védők. Aztán Suarezt sem kell bemutatni senkinek, bármikor gurulhat a gyógyszer nála, ráadásul hiába igazi rutinróka, úgy csapat, új környezet, bizonyítani akar. De tényleg 10-12 játékost lehetne említeni, akiknél szinte esélyesebb, hogy kap lapot, mint az, hogy nem.

A mi tippünk tehát az, hogy Lahoz sporttárs minimum 6-szor előrántja a zsebéből a sárga lapot, de lehet itt piros lap is, tényleg lesz a pályán 3-4 játékos, akiben benne van az azonnali piros.

Címkék: sportfogadás, tipp,