Atalanta - Valencia: Ez a meccs a gólokról szólhat

2020-02-19
Az biztos, hogy a nyolcaddöntők sorsolása után az Atalanta és a Valencia sem bosszankodott. Ebben a párharcban mindkét együttes joggal pályázik a továbbjutásra.

Atalanta - Valencia

Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1.66

Kezdés:  2020.02.19. 21:00

 

Hasít az Atalanta csapata. Már az előző idényben is hasított, hisz a BL -főtáblára verekedte magát, és ebben a 2019/20-as idényben is a BL-indulást jelentő 4. helyen áll. A bergamói együttes nem akármilyen magasságokban jár, és nem szeretné alább adni. A nyolcaddöntőben elkerülték az igazán nagy és neves csapatok, és bár a Valencia sem egy nevenincs együttes, azért csak nem a Real Madrid vagy a PSG.

Gasperini csapata ráadásul gólgazdag, látványos meccseket játszik, és szórakoztató focival ér el ennyire jó eredményeket.

Ami a Valenciát illeti, a spanyol élvonalban 'csak' a 7. helyen áll. Innen azért van még út feljebb is, nagyon szoros a mezőny a Barca-Real Madrid duó mögött, 3-4 pozíciót is lehet jönni felfelé a tabellán akár egy forduló alatt.

A Túria-parti együttes nyögvenyelős bajnokikon van túl, de a BL-ben tiszta lappal indul. Viszont az tény, hogy a vendégeknél akad pár sérült és eltiltott játékos. Coquelin játéka kérdéses, de Piccini, Vallejo és Garay biztosan nem játszik, Gabriel Paulista pedig eltiltott. Szóval a védekezéssel lesznek bajok.

A Valenciánál eleve vannak bajok a védekezéssel, ha a LaLiga top10 csapatát nézzük a tabellán, a Denevéresek kapták a legtöbb gólt. Most még kiesett minimum két alapember, mert Paulista és Garay mindenképp az.

Nincs mese, valószínűleg Celades mester Diakhaby és Mangala duóját játszatja, ennél 'jobbat' az Atalanta nem kívánhatna. Ráadásul Florenzi sem 100%-os, Zapatáéknak lesz keresnivalója, de egyébként sem esik nehezére az Atalantának gólokat lőni.

A hazai csapat támadó felfogásban lép pályára, nem fog változtatni az alap játékán. Ráadásul nincs is miért, a Valencia szedett-vetett védelmét többször is lehet mattolni, meg eleve illene előnnyel utazni a visszavágóra, hisz a Mestallában azért aligha az Atalana lesz a favorit. De ahhoz, hogy a Valencia továbbjutási esélyei nőjenek, idegenben egy-két gólt mindenképp lőni kell.

A mi tippünk a 2,5 gól opció, ez valószínűleg olyan meccs lesz, ahol sokszor zörögnek a hálók!

Címkék: sportfogadás, tipp,