Arsenal - Crystal Palace: Mike Dean majd színesíti

2021-10-18
Az Arsenal csapatának két arca van, nem igazán tudhatjuk előre, melyiket látjuk este. A Palace sem kiszámítható, így a meccsen egy fix pont van, méghozzá a spori, Mike Dean!

Arsenal - Crystal Palace

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.54

Kezdés: 2021.10.18. 21:00

 

Nem igazán szokás 50+ életévvel a top ligában bajnokikat vezetni, ám az angoloknál pl. Atkinson még bőven vezet 53 évesen, és jelen esetben Mike Dean-re is igaz, hogy már betöltötte az 50-et.

Érdekes, mivel úgy tartják, és talán kétségkívül igaz is, hogy a Premier League-ben van a legnagyobb hajtás, a legnagyobb tempó, de mint a példa mutatja, vannak rutinosabb sporik, akik még bírják a tempót. Az már más kérdés, hogy a Premiershipben minden meccsre jut átlagban egy meccset befolyásoló rossz döntés, de úgy néz ki, ez keveseket zavar.

Érdekesség, hogy a VAR mellett is sikerül a PL meccseken idegborzolóan rossz döntéseket hozni, de a britek úgy vannak vele, hogy ezek a döntések hosszú távon kiegyenlítik egymást. Pl. lehet, hogy hétvégén Chelsea javára tévedtek, legközelebb majd fordítva lesz... - végül is tagadhatatlan érvek, de ez igaz a sportfogadásra is. Lehet, hogy egy döntésből rosszul jövünk ki, máskor meg jól.

Visszatérve Mike Dean játékvezetőre, ő lapok szempontjából kétfajta meccset szokott hozni. Vagy nulla lap, vagy 3,5 over. Mostanában két találkozót hozott le kártya nélkül, mindkét meccsben közös, hogy az egyik fél a Liverpool együttese volt. Klopp 'poolja a sportszerű csapatok közé tartozik, ha Fabinho gyógyszere nem gurul el, a többiek nem szoktak aprítani.

Dean e két találkozót lap nélkül hozta le, ám egészen március 8-ig kell visszamenni az időben, amikor is olyan meccs kerül el, amit Dean fújt, és se nem 0, se nem 4+ lap került kiosztásra.

Deanről fenn van a neten az elhíresült videó, amikor tagadhatatlanul megörült egy Tottenham gólnak, márpedig a Spurs egyik nagy riválisa az Arsenal. Ha már rivalizálás, azért meg kell említeni, hogy ez is derbynek számít, hisz mindkét csapat londoni. Bár kétségtelen, hogy nem szoktak véres ütközetek lenni, de amikor a lapokra fogadunk, mindig nézzük, hogy a csapatok mennyire játszanak lendületes focit, mennyire gyorsak a szélsők, a támadók. Itt gyorsak, és fontos, hogy legyenek gyors támadók meg lassabb védők, mert ebben az esetben egy-egy elleni szituációnál a védőknek gyakran csak az utánrúgás és lerántás marad, mint helyzetkialakítást megelőző momentum.

Azt nehéz elképzelni, hogy ez a meccs lap nélkül megy végig, és ha Dean mostanában lapot ad, minimum négyig nem áll meg,

Címkék: sportfogadás, tipp,