Ajax - AS Roma: Nem valószínű, hogy unatkozni fogunk

2021-04-08
Az AS Roma hasonló cipőben jár, mint például az Arsenal, amely ha BL-ben akar indulni jövőre, akkor meg kéne nyernie az Európa Ligát.

AFC Ajax - AS Roma

Európa Liga - Negyeddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.69

Kezdés: 2021.04.08. 21:00

 

Az Ajax és a Roma olyan csapatok, melyek játsszák a focit. Gólokat lőnek és kapnak, persze inkább lőnek, de a védekezés mindkét oldalon sebezhető.

Az Ajax Hollandiában halad a bajnoki cím felé vezető úton, a PSV 11 pontos hátrányban, ráadásul Neres-éknek van elmaradt meccsük. Az AS Roma viszont a Serie A-ban nem hasít idén, csak a 7. helyen áll, messze a BL-indulást érő pozícióktól.

Szó se róla, mindkét együttes tovább akar jutni, sőt meg akarja nyerni az EL-t. Az Ajaxnak belefér a kettős terhelés, a Róma pedig szintén meg akarja nyerni a sorozatot, hisz az BL-indulást ér.

Épp ezért, hiába tekintjük játékos csapatoknak e kettőt, azért itt keménység is lesz a pályán. A találkozó kapott egy sporit, Sergey Karasevet, akinek pedig tényleg nem kell sok, hogy a zsebében kotorásszon a lapok után, és Karasevre jellemző, hogy a piros lapját is nagyon sűrűn mutogatja. Nála nem nagyon fér bele a durvaság, utolsó 15 tétmeccsén 9-szer mutatta fel a piros lapot! Legutóbb mondjuk épp nem, ám a Granada-Napoli találkozón a sárga 10-szer is előkerült az orosz spori zsebéből.

Szóval Karasev nem a szavakkal való fegyelmezés embere, taktikai foult, mezhúzás, utánrúgás, duma, villan a lap.

A tippünk, hogy feszültség is lesz ebben a meccsben, és lesz oda-vissza játék, mindkét csapatra jellemző a nyílt foci. Ha lesz tempó, lesznek itt lapok is. Hiába két 'játékos' csapat, és nem durva csapatok, de ha van lüktető tempó, oda-vissza játék, akkor jönnek a lapok is, pláne egy Karasev-stílusú játékvezetőnél. A mi tippünk, hogy a lapok száma 4,5 fölé megy.

Címkék: sportfogadás, tipp,