A világ legszerencsésebb emberei

Vajon létezik-e olyan, hogy "a legszerencsésebb ember" - a felvetés jogos.

 

Ha igen, akkor ki lehet az? Aki túlélt egy meteorit becsapódást, vagy aki több, mint háromszor nyert a lottón? Nehéz eldönteni, hogy ki lehet a legszerencsésebb, de lássuk be, mindenkinek vannak kedvencei, így a Vegas.hu csapata is összegyűjtötte személyes kedvenceit.

 

Egy meteorit találkozott Ann Hodges-szal

Az első Ann Hodges története – az első ember a világ történelmében, akit eltalált egy meteorit. Anno 1954-ben az amerikai nő zavartalanul pihent otthonában, amikor váratlanul furcsa zajra ébredt. Nem csoda, hiszen egy körülbelül 8,5 kilós és 4,5 milliárd éves meteorit csapódott be a nappalijába és eltalálta. Szerencsére a meteorit visszapattant a rádióról ezzel ’csak’ zúzódásokat okozva Ann bal oldalán. Ezt követően kivizsgálás indult, és kiderítették, hogy valójában ez egy nagyobb meteorit volt, mint gondolták, ugyanis ahogy a föld felé zuhant kettétört. Az egyik darab Ann-t találta el, a másik pedig kilométerekkel arrébb ért földet. Ugyan mindez 68 éve történt, a mai napig Ann az egyetlen, aki a szerencsének köszönhetően viszonylag könnyű sérülésekkel megúszott egy ilyen esetet. 

 

„A világ legszerencsésebb asszonya”

A második Joan R. Ginther, vagy ahogy gyakran emlegették „A világ legszerencsésebb asszonya”. Ha bárki megkérdőjelezné a szerencséjét, előbb olvassa el Joan történetét, aki négyszer nyert a lottón -több millió dollárt. Azonban, mielőtt megvennénk a repülőjegyet Amerikába, olvassunk tovább… Az egész 1993-ban kezdődött, ekkor nyerte meg az első lottót. Egy évtizeddel később háromszor nyert kétéves időközönként, kaparós sorsjegyekkel – érdekesség, mindegyiket ugyanabban a miniboltban vásárolta! Ám itt nem ér véget a história, hisz Joan történetesen matematikai professzorként dolgozott. Egyesek azt állítják, hogy a nő kijátszotta a rendszert és emiatt tudott négyszer nyerni. Érdekes teória bár, nehezen tudjuk elhinni, hogy ez így történt. Mi ez, ha nem szerencse?

 

A szerencse fia

A harmadik kedvencünk pedig a horvát származású Frane Selak története. Ő lenne a világ legszerencsésebb embere?  Vagy a legszerencsétlenebb embere? - nézőpont kérdése. Minden 1962-ben kezdődött, amikor a vonat, amin utazott, kisiklott s folyóba zuhant, ezt egyedül Frane élte túl. A következő évben repülővel utazott, amely lezuhant. A baleset során egy ajtó leszakadt a repülőgépről, és Frane-t állítólag egy szénakazalban találták meg, aki szerencséjére kiesett a zuhanó gépből. 1966-ban a férfi újabb balesetet szenvedett, amikor a busz, amelyen közlekedett, szintén egy folyóba zuhant. Négy áldozat volt, de ismét nagyjából sértetlenül úszta meg.  Az autója is többször meghibásodott, 1970-ben és 1973-ban is, először felrobbant, másodjára pedig kigyulladt. Aztán 1995-ben elütötte egy busz, 1996-ban elvesztette az irányítását az autója fölött, és szakadékba zuhant. Ekkor kiesett az autóból és belekapaszkodott egy fába, mielőtt a kocsi a 100 méteres mély szakadék alján landolt. … A hab a tortán pedig, hogy 2003-ban körülbelül egymillió dollárnak megfelelő összeget nyert a lottón. 

 

Légy te is szerencsés

Ha szeretnéd próbára tenni a szerencsédet, erre az új év tökéletes alkalom. Pörgess és nyerj a Vegas.hu felületén egy varázslatos játékkal. A  Vegas.hu online kaszinó biztonságos és megbízható keretek között biztosít 100 ingyen pörgetést a Marvelous Furlongs játékon, minden játszani vágyónak. Ez a könnyed, vidám hangulatú játék, amely biztosan felpörgeti az év elejét és kimozdít a January blues -ból. Tarts velünk a kalandban Te is! A Vegas.hu elrepít egy elbűvölő világba: részletesebb információt és tájékoztatót a következő linken találsz:  Marvelous Furlongs

 

Szerencsében gazdag, boldog új évet kívánunk!

 

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

 

Most a TE véleményedre vagyunk kíváncsiak! Te milyen szerencsejátékos vagy?

Kérünk, töltsd ki ezt a rövid kérdőívet!

 
Címkék: kaszinó,