A nyerő kaparós sorsjegy stratégia - háromszor nyert vele egy nő!

2022-07-08
Egy marylandi nő öt éven belül már harmadik, legalább 100.000 dolláros nyereményét zsebelte be, és a bravúrt stratégiájának valamint szerencsének tulajdonítja.

 

A 30 éves, háztartásbeli anya egy $100,000 Lucky elnevezésű kaparós sorsjegynek köszönheti legújabb nyereményét – közölte hétfőn a marylandi lottótársaság.

 

"Nem hittem el, amikor láttam, hogy mennyit nyertem" - mondta a lottótársaság munkatársainak a társaság weboldalán megjelent közlemény szerint. „Azonnal felhívtam a férjemet, és azt mondtam neki: ’Megint megcsináltuk!’”

 

Amikor a lottótársaság képviselői megkérdezték, hogy hogyan tudott harmadszor is nyerni, azt mondta, egy kis kutatómunka kellett hozzá. "Megnézzük, melyek azok a sorsjegyek melyek már régóta forgalomban vannak, és amelyeken még mindig sok nagy pénznyeremény van bent." - mondta. Ezek az információk – a magyar gyakorlattól eltérően – mind elérhetőek a marylandi lottótársaság honlapján. A $100,000 Lucky játék például tavaly szeptemberben debütált, és még mindig több mint 40 főnyeremény van bent a rendszerben.

 

Online sorsjegyek a Lottoland kínálatában

 

A tudományos megközelítés ellenére persze azért kell egy kis szerencse is a nyeréshez, különösen a vásárlás helyének kiválasztásakor. A hölgy puszta intuíció alapján választott egy kisboltot, ahol megvette a szelvényt. "Tudtam, hogy néhány hete itt adtak el egy nagynyertes sorsjegyet" - mondta. „Reméltem, hogy még mindig arrafelé lófrál a szerencse.”

 

Annak ellenére, hogy már többször is nyert, most is sokkos állapotban van: "Ez ugyanolyan őrület, mint az előző alkalmakkor. Hihetetlen." – lelkendezett. Ami a nyereményt illeti, a szerencsés nő azt mondja, hogy az egészet beteszi a bankba a gyerekeinek.