AC Milan - Juventus: Pályán Ibra és CR7, nem fogunk unatkozni

2020-02-13
Az Inter és a Napoli elődöntős párharca nyílt maradt az odavágó után, és nagyon valószínű, hogy a Milan-Juve párharc sem fog eldőlni már most csütörtökön.

AC Milan - Juventus

Coppa Italia - Elődöntő, 1. mérkőzés

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.52

Kezdés:  2020.02.13. 20:45

 

A szerdai elődöntőre is hasonló tippünk volt, és mi tagadás, sajnos besült. Pedig az első lap már a 3. percben megérkezett, ám a várt lapzivatar végül elmaradt. Nem volt az rossz tipp, mert bőven lett volna még alkalma lapot osztogatni a sporinak, akár még színészkedésért is, de a múlton kár keseregni.

Az AC Milan - Juve meccsen is a lapok szempontjából közelítünk. Paolo Valeri lesz a játékvezető, hétvégén a Torino - Sampdoria találkozón 8 sárga- és egy piros lapot mutatott fel. Az utolsó négy általa vezetett meccsen 5 lap minimum összejött, és most is ebben bízunk. Az Inter-Napoli találkozón sem akármilyen egyéniségek voltak a pályán, de csütörtökön még nagyobb nevek, még nagyobb egóval rendelkező játékosok csapatai feszülnek egymásnak.

Ibrahimovic és Ronaldo sem olyan, hogy szeret veszíteni. Két korszakos zseni, mindig csemege, amikor ilyen keliberű játékosok és csapataik játszanak. Feszült kis találkozó lesz ez, azért nem várjuk a Juvétól, hogy a döntő lehetőségét eldobja magától. Az AC Milan számára pedig a kupa egy olyan sorozat idén melyet meg lehet nyerni, a bajnokságban jelenleg csak a 10. a csapat, ha reális célt tűznek ki most, akkor a 5-6. hely lehet a cél, azaz az Európa Liga indulás kiharcolása. A BL-indulást érő 4. helytől 10 pont a távolság, az egyelőre nem túl valószínű, hogy összejöhet.

A csütörtöki meccs biztosan szórakoztató lesz, a Rossonerinek előnyt kéne kiharcolni, és akár szó szerint, de a harcosság nem áll távol mondjuk Ibrától, vagy akár Rebic-től. Rebic igazi kellemetlen figura, ilyen Raul Garcia- vagy Diego Costa-féle. Nem a védők álma az ilyen támadó, mindig ott kellemetlenkedik, harcol a labdáért, odarúg, odaszúr, és az is benne van, hogy néha túlpörög, amiért jár a lap. De a Bianconerit sem kell félteni, kemény csapat, és mivel a program sűrű, a Juve vélhetően szeretné már Milánóban lerendezni ezt a párharcot. 

Címkék: sportfogadás, tipp,