990 milliót nyert a lottón egy koronavírus miatt munkanélküli férfi

2020-04-24
Egy újdonsült apuka - aki most veszítette el az állását a koronavírus miatt - 4,8 millió ausztrál dollárt nyert a lottón.

 

Az anonimitást kérő, a 20-as éveiben járó ausztrál férfi egy ausztrál lottójáték életjáradék típusú főnyereményét csípte meg, így most 20 éven keresztül havi 20 ezer dollárt, azaz 4 millió forintot fog kapni. Ez összességében körülbelül 4,8 millió dollárt, azaz 990 millió forintot jelent az ifjú, adelaide-i család részére. A férfi elmondta, hogy „komoly megkönnyebbülést” jelent számukra ez a pénzügyi függetlenség, pláne most, hogy a világjárvány miatt elveszítette a munkáját.

 

Elmesélte, hogy felesége “sikítozni” kezdett, mikor megtudta a jó hírt, és hogy “egy szemhunyásnyit sem aludtak”. „Múlt éjjel ellenőriztem az online fiókomat, és akkor láttam, hogy nyertem.” – mesélte. „Felébresztettem a feleségemet, hogy elmondjam neki, és ő sikítozni kezdett. Hihetetlen. Jópárszor megnéztem a játékosi fiókomat, hogy lássam, tényleg igaz-e.”

 

“Nem aludtunk egy pillanatot sem. Egész éjjel fent voltunk, tévét néztünk, és beszélgettünk, hogy mit fogunk csinálni. Csodálatos érzés. Fiatal család vagyunk, most született a babánk, úgyhogy ez életünk végére helyre tesz minket. Nemrég veszítettem el a munkámat a Covid-19 miatt, úgyhogy ez most teljes megkönnyebbülés. Annyira stresszes voltam az utóbbi időben, de most nagyon boldog vagyok. Teljes pénzügyi szabadságot ad most nekünk ez a nyeremény. Végtelenek a lehetőségeink. Nagyszerű érzés. Nem is lehetnék boldogabb. ” – nyilatkozta a férfi.

 

A szerencsés nyertes elmondta, hogy még időre van szüksége, hogy átgondolja, hogy mihez kezd a nyereménnyel, de a felesége már csinált egy hosszú listát. „A feleségemnek már most rengeteg, rengeteg terve van. Mindenfélét szeretne -  új autó, nyaralás, új ház, de nem csak egy ház.. álmaink háza. Ja, és persze egy jó kis bevásárló körút.”

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán