96 órán át játszhatott folyamatosan egy játékfüggő nő a kaszinóban

2021-07-21
Vizsgálat indult annak kiderítésére, hogy hogyan történhetett meg hogy négy napon át a kaszinóban tartózkodott és játszott nő.

 

Amint arról a The Australian Financial Review beszámolt, a Crown Resorts ellen folyamatban lévő nyomozás megállapította, hogy a korábban orvosként dolgozó nő rendszeresen aludt a Southbank kaszinó pókergépei mellett.

 

Mikor megkérdezték a nő mellé kirendelt szociális munkást, hogy hogyan sikerült ilyen huzamos ideig játszania, ő azt mondta: „Valóban aludt egy keveset a gépek előtt, de fizikálisan végig az épületben tartózkodott.”

 

A Crown ezzel az esettel tovább rombolja az eddig sem túl jó hírnevét, hiszen a vizsgálat szerint a VIP Mahogany Room ügyvezetője, Peter Lawrence beismerte, hogy vadásztak a játékosokra, és több tízezer játékost monitoroztak.

 

Nem vetett jó fényt a kaszinóra az sem, hogy a létesítményt rendszeresen látogató szociális munkás szerint nem titok, hogy a személyzet elhanyagolja a vendégeket, és engedik, hogy uzsorások járják körbe a játékteret, potenciális játékfüggő ügyfelekre vadászva. 

 

Hogy a Crown megtarthatja-e Viktória állam egyetlen kaszinóengedélyét, nagyban függ attól, hogy mennyire képes (vagy nem képes) biztosítani a játékosok jólétét, de igen kérdéses, hogy a fenti esetek után ezt mennyire sikerül bizonyítaniuk. 

 
Címkék: kaszinó,