65 milliót nyert a céges bulin kapott ajándék sorsjeggyel

2023-01-20
A Kentucky államban élő hölgy igen szép karácsonyi bónuszhoz jutott a céges ajándékozásnak köszönhetően.

 

Lori Janes – aki egy fogorvosi centrumban dolgozik - részt vett a december 13-án megrendezett „Fehér elefánt” elnevezésű munkahelyi ajándékcsereberén, melynek fő szabálya az volt, hogy minden ajándék maximum 25 dollár értékű lehet – olvasható a Kentucky állami lottótársaság sajtóközleményében. 

Jane abban reménykedett, hogy övé lesz kedvenc butikja, a TJ Maxx 25 dolláros ajándékkártyája, de az végül valamelyik kollégájához került, az övé pedig egy 25 dolláros kaparós sorsjegy csomag lett. „Mindenki azzal nyaggatott, hogy kaparjam le azonnal.” 

Jane engedett a kérésnek, és az egész iroda nagy hitetlenkedésére az elsővel 50 dollárt nyert, a másodikkal pedig megnyerte a 175 ezer dolláros, tehát úgy 65 millió forintos főnyereményt! 

“Mindenki teljesen megőrült, kapdosták elő a telefonjukat, és ellenőrizték, hogy tényleg igaz-e. Néhányan még be is szkennelték a lottótársaság alkalmazásával, hogy biztosak legyünk benne. Egyszerűen nem tudtam elhinni. Egy 25 dolláros ajándékcseréről volt szó és 175 ezer dollárt nyertem!”

A férje és a gyerekei sem akarták először elhinni a hírt. „Először azt gondoltuk, hogy valamit elnézett, de aztán hallottuk, hogy a háttérben ünnepelnek az emberek, és akkor elhittük.” – mesélte Janes férje a lottótársaság munkatársainak.

Janes még aznap elment a lottótársaság központjába és felvette a nyereményt, melyből az adók befizetése után 124.250 dollár (45 millió forint) marad. „Tiszta őrület ez az egész. Nagyon áldottnak érzem magam.” – nyilatkozta. Azt tervezi, hogy a nyereményből kifizeti a lánya tanulmányi kölcsönét és a saját autó hitelüket. 

 

A nagy pillanat, mikor kiderül, mit rejt a sorsjegy

Online sorsjegyek a Lottoland kínálatában

 

Címkék: sorsjegy,