40 boltot járt végig, és végül övé lett a 1,5 milliárdos főnyeremény

2020-08-31
Egy észak-karolinai férfi elhatározta, hogy övé lesz a Mega Cash elnevezésű kaparós sorsjegy még utolsónak bent maradt 5 millió dolláros nyereménye.

 

“Volt egy olyan megérzésem, hogy valahol az állam nyugati részén lesz.” – nyilatkozta Kevin Clark később a lottótársaság embereinek.

 

Clark négy órát töltött azzal, hogy boltról boltra járt, és megvett minden egyes 20 dolláros Mega Cash sorsjegyet, míg végül meg nem találta a nyertest egy Stop N Go üzletben Swannanoa-ban.

 

„Elkezdtem kaparni, és mikor lekapartam az egészet, nem tudtam elhinni. Elkezdtem remegni. Aztán sírni.” Clark úgy döntött, hogy nem életjáradékként, hanem egy összegben veszi fel a nyereményt, így 3 millió dollárt fog kapni, melyből az adók levonása után 2,1 millió dollárja, azaz úgy 620 millió forintja marad – nem rossz fizetség a 4 órai munkáért!

 

„Egyszerű ember vagyok, füvet nyírok.” - nyilatkozta a férfi. „De mindig is érdekelt az ingatlan biznisz, úgyhogy a legnagyobb tervem, hogy a pénz nagy részét ingatlanba és pár kisebb üzletbe fektetem.”

 
Címkék: lottónyertes, sorsjegy,