2 milliárdos nyerőgép jackpottal indította az évet egy játékos

2022-01-12
Kitűnően indította az új évet a NordicBet online kaszinójának egyik játékosa

 

A szerencsés finn játékos január 2-án az Yggdrasil legnépszerűbb progresszív nyerőgép játékával, a Joker Millions-szal játszadozott, mikor kipörgette a 6 millió eurós jackpotot. Ezzel megnyitotta az új évi jackpot-listát, melyre a tavalyi évben egyébként közel 40 millió euró került fel ebben a kaszinóban.

 

„Tényleg nem is kívánhattunk volna jobb módot az új év beharangozására, hiszen a Joker Millions ismét rendkívül jövedelmezőnek bizonyult egy szerencsés játékos számára.” – nyilatkozta a nyeremény kapcsán Stuart McCarthy, az Yggdrasil termékekért és programokért felelős vezetője.

 

Paul Malt, a Betsson Group játék- és stúdióvezetője a következőket mondta: „Az egész Betsson Group gratulál ennek a szerencsés NordicBet jackpot nyertesnek! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy házigazdái lehetünk a nyerő pörgetésnek, és alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat még 2022-es év a progresszív jackpot nyerőgépeinken magukat próbára tevő játékosok számára.”

 

A valaha volt legnagyobb online nyerőgép jackpot rekordja egyébként 17.879.645,12 euró (5,5 milliárd forint), melyet egy brit férfi zsebelt be 2015. októberében egy Mega Moolah játékkal.  A nyertes, Jon Heywood, brit katona, aki többször megjárta már Afganisztánt, és olykor-olykor szeret nyerőgépezni egy kicsit. Rekorddöntő pörgetése csupán 25 penny-jébe került, és azt mondta, hogy egyszerűen nem tudta elhinni, hogy megnyerte a jackpotot. Heywood a nyeremény átvételekor elmondta, hogy a nyereményből először is transzplantációra váró édesapja orvosi számláit fogja kifizetni, de tervezett egy mediterrán hajóutat is, és valószínű azóta már megvette álmai autóját, egy sárga Bentley Continental GT-t is.