25 évig lottóztak ugyanazokkal a számokkal, most 2 milliárdot nyertek

2020-11-18
Igencsak kifizetődött annak az ír családnak a kitartása, akik már negyed évszázada lottóztak közösen ugyanazokkal a számokkal.

 

Az apa, a családi lottócsoport ügyvivője elmesélte a National Lottery brit lottótársaság munkatársainak, hogy egy üzletben pillantott rá egy újságra, mikor kiszúrta a családi számokat a lottó nyerőszámok rovatban.

 

“Pontosan ugyanazokkal a számokkal játszunk már több mint 25 éve, úgyhogy már egy mérföldről is kiszúrom őket.” – mesélte. „Épp egy boltban álltam sorban, mikor a szemem sarkából megláttam őket egy újság címlapján. Abban a pillanatban tudtam, hogy több mint 5 millió fontot nyertünk, nem is kellett megnéznem a szelvényt!”

 

Azonnal hazarohant és családi kupaktanácsot hívott össze, hogy mindenkinek elmondja, hogy nyertek. Elmondása szerint a nyeremény nagy könnyebbséget jelent az egész családnak, mert mostanában pénzügyi nehézségekkel küzdöttek.

 

 

"Nem fogunk semmilyen buta költekezésbe fogni új autókkal, vagy hasonlókkal, de az egyetlen dolog, amit mindannyian várunk, az, hogy elmenjünk a bankba, hogy kifizessük a jelzálogjainkat. Ennél jobb érzés valóban nincs." - mondta.

 

Nem lesz a továbbiakban pénzügyi gondja annak a játékosnak sem, aki megnyeri a pénteki EuroMillions Szupersorsolás 130 millió eurós, azaz úgy 47 milliárd forintos jackpotját

Az idén negyedszerre megrendezett Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha nem lesz telitalálatos, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a 200 millió eurós jackpot plafont. A theLotter online lottózóban kaphatóak a szelvények a november 20-i sorsolásra.